Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Zaklatnak a neten. Mit tegyek?

Zaklatnak a neten. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem is igazán zaklatás ez, de ma egy olyan kommentet írtam egy oldalra, ami egyáltalán nem trágár, nem bántó, hanem egy tanácsot írtam. Erre pár órával érkezett egy olyan levelem, amiben egyetlen ócsárló mondat állt, és r*bancnak nevezett, meg hasonlók. Az üzenetet arra a bizonyos kommentemre írták. Mit tegyek? Csak egy levelet kaptam, tehát ismerem a felhasználónevét. Fel tudnám nyomni az adminoknál. De szerintetek megtegyem? Félek, hogy nagy ügyet csinálnak belőle, hogy esetleg szüleim megtudnák, azt nem akarom. Mit csináljak?

2012. ápr. 24. 17:47
 1/8 anonim válasza:
A nyilvanos forumokon lehet szamolni azzal hogy egy-egy kommentet sertönek talalnak es azt sajna nem alljak ki szo nelkül. Ne törördj a levelel amit kaptal.Lazan kezeld es ami a lenyeg ne valaszolj ra. Ha nem foglalkozol vele hidd el hogy lepatanak rolad. De ha felizgatod magad csak azertis zaklatni fognak.
2012. ápr. 24. 17:53
 2/8 anonim válasza:
Töröld a levelet és kész. ne reagálj, ne válaszolj, hagyd. Ne foglalkozz jelentéktelen dolgokkal. A levélíró csak a saját butaságát bizonyította.
2012. ápr. 24. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem fognak belőle nagy ügyet csinálni, sok barom fogyatékos ember él, akik minden hülyeségért képesek üzenetet küldeni, pl. itt gyakorin is.

Írj adminoknak, ha gond van ők látják a levelet, szüleidnek meg semmi köze nem lesz hozzá, végül is nem bűncselekmény, vagy pedofil akármi. Egyszerűen csak beszólt, ezért még az utcán se csuknak börtönbe.

De legjobb csak kinevetni, aztán törölni a levelet.

2012. ápr. 24. 17:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor ezt fogom tenni, vagyis nem foglalkozom a dologgal. De ha durvább dolgokat ír, akkor mindenképp jelentem.
2012. ápr. 24. 17:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is kaptam már hasonló levelet, sőt még képeket is... de nem vettem figyelembe az illetőt
2012. ápr. 24. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Elképesztő, hogy ezért is képes "venni a fáradtságot" valaki, hogy gyalázkodó üzeneteket küldjön privátban, mert "nem tetszett" a másik fél hozzászólása. Eddig én személy szerint még nem jártam így, bár, semmi se lehetetlen.

Legjobb, ha nem foglalkozol vele, ez hasonló egy hülye telefonbetyárhoz, persze, elhiszem, nehéz nem reagálni az ilyenekre. De remélhetőleg lepattan rólad.

2012. ápr. 24. 21:21
 7/8 anonim válasza:

Mit foglalkozol vele, ki mit ír? Ezt csak egyszer írta, akkor meg nem kell törődni vele. A zaklatás már tényleg bűntény, de az azt jelenti, hogy rendszeresen irogat.

Nem kell félni sem, hiszen senki sem tudja ki vagy, úgy ahogy te sem, hogy ő ki.

2012. ápr. 25. 15:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha ilyen tökös kislány vagy, akkor mit érdekel, hogy mit gondolnak a szüleid?

Vállald a tetted következményeit.

Ha felnyomod sem lesz semmi.

Csak nem a rockerek.hu-n volt drága???

Tudod nem minden ember szereti a kéretlen véleményt.

2012. máj. 8. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!