Zaklatnak a neten mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az egész úgy kezdődött, hogy van egy csaj, aki azt állítja, hogy elloptam a netes nevét. De ez nem igaz, mert engem Beának hívnak, és a becenevem Beba, ő meg Daniella és Beba a beceneve. Szóval az én nevem a Bea+egy B betű, az övé meg pff. A lényeg az, hogy állandóan írogat nekem, elég durvákat az oldalamra (guilty-pleasure.gportal.hu) hogy ne lopkodjam a nevét és hasonlók. Nagyon szeretem az oldalam, de álandóan telefirkálja a chatet olyanokkal, hogy rib@nc, kurv@ anyád meg hasonlók, és nagyon idegesít, mert sosem áll le. Fordultam már webmesterhez, le se sz@rta. Mit tegyek?2010. febr. 7. 18:53
1/9 A kérdező kommentje:
légyszi segítsetek!!!!!!!
2010. febr. 7. 19:06
2/9 anonim válasza:
Mondd meg neki h fel fogod jelenteni zaklatásért!!
3/9 A kérdező kommentje:
szerintem ez nem lehetséges, mert mind a ketten 13 évesek vagyunk! más ötlet?
2010. febr. 7. 20:43
4/9 anonim válasza:
nem értem. megnéztem az oldalad és nem láttam rajta semmi olyat ami zaklatásra utalna. és amúgy honnan tudod hogy 13 éves ő is? esetleg nem azért írkáltad ide ezt be, hogy hírdesd az oldalad?
5/9 anonim válasza:
Ez atomgagyi. Hát igen, egyre több ilyen fiatal van sajnos, nem tanítják meg őket rendesen viselkedni. Szólj a szüleidnek m ezzel te nem nagyon tudsz mit kezdeni sajnos! Ez lelki terrorizmus,aminek komolyabb következményei is lehetnek,pl depresszió.
6/9 A kérdező kommentje:
nem, már kitöröltem. eégen próbáltam jóban lenni vele, de aztán elkezdte, ha nem változtatom meg a nevem, akkor menjek el a ..... szóval onnan tudom. a szüleimnek nem szeretnék szólni, inkább hagyom, kitörölöm a hozzászólásait
2010. febr. 7. 21:08
7/9 anonim válasza:
add meg apád/anyád tel. számát...
Megmondom nekik, hogy tiltsanak el téged a géptől úgy egy évre és akkor nyugodtan aludhatsz mert nem fog zaklatni senki.
9/9 anonim válasza:
hmm... ez tényleg nagy dolog :D. Mond meg neki hogy hagyjon békén :D Ha nem válik be, akkor beszéljétek meg ! Jó, hogy nem már azt írja hogy kurv@ anyádat, nem? Vagy szólj, hogy válaszon más becenevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!