Mi a véleményed erről az emberről?
Egy nagyképű, gonosz és magát mindenek fölött valónak képzelő orbitális méretű ferde f.sz, akinek gyerekkorában le kellett volna húzni pár nyaklevest, hogy megtanulja helyét és szerepét a táplálékláncban.
Modren világunk kiváló terméke.
Csak azt tudom javasolni, hogy minden jóérzésű ember kerülje ezt a g.nét, amilyen messzire csak tudja.
Találkoztam már sajnos hasonlókkal. Egyszerűen betegek, akiket nem emberek közé, vagy az iternetre kellene engedni, hanem kényszergyógykezelésre küldeni...
Azt gondolom róla, hogy szórakozik. Próbál "menő" vagy "laza" lenni, vagy nem is tudom. Talán azt gondolja, hogy így "egyéniség" lehet, ha már amúgy nem is. Manapság divat a bunkóság, de eddig azt hittem, nem dA-n. (Már 4 éve fenn vagyok, de ilyennel még nem találkoztam.)
//Különben, az ő képeibe is bele lehetne kötni, mert ugyan még a kompozíció sem "stimmel" sehol.//
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!