Mit tehetek a renitens szomszédok és kutyáik ellen, hogy ne garázdálkodjanak a kertemben?
Nagyon megértelek, kedves Kérdező - és minden lehető szolidaritásom a tiéd. A kérdéseid jogosak. Igen, törvényeink "látszanak" lenni, de a betartatásuk a deviáns cigány ellenében lehetetlen.
Lehetetlen, mert az EU Magyarországot mindennemű pozitív diszkriminációra, ill. a rendvédelem és igazságszolgáltatás terén (is) a cigányokkal való megkülönböztetetten elnéző bánásmódra kötelezi annak érdekében, hogy ez az óriás létszámú, antiszociális tömeg ne induljon el nyugati irányba, a "magországok" jóléti intézményrendszerét szipolyozni és polgáraik életét feldúlni. Inkább bizonyos pénzösszegeket kapunk, valamiféle "romastratégia" keretében, csak tartsuk helyben a deviánsokat. Bármilyen kormány is vezesse az országot, nincs cselekvési szabadsága ebben az ügyben. Az ország és a jogkövető többség előbb-utóbb (borítékolni lehet!) belerokkan, de Nyugat-Európa mentes marad ettől a fajta bűnözéstől. Mit gondolsz, miért "kell" lehetetlenné tenni, elfojtani mindenfajta önvédelmi jellegű, spontán szerveződést? Azért, mert megálljt parancsolna a cigánybűnözésnek - az érdekeltek pedig könnyebb és jobb terepet keresnének - nyugatabbra. Ezt kell kivédeni, és akármilyen áron.:(
Mérhetetlenül veled érzek. Azt is tudom, hogy ez a legsúlyosabb társadalmi kérdés - aminek megoldása, megkötött kézzel, reménytelen.
Szomorúan mondom ismét: nem tudom, mit tehetsz. Leginkább..semmit, és ez iszonyatos. Jó azonban, hogy kiírtad erre az oldalra a kérdést - és még jobb, hogy a kommentedben tömör, reális leírását adtad annak az elpimaszodott élősködésnek, amely miatt a cigányságnak ezt a részét nem lehet elfogadni.
Ezen a net-felületen, ha megfigyeled, nyüzsögnek a cigányt sose látott "szép lelkű", önjelölt jogvédők, akik a "kirekesztő magyarokról" pufogtatják a frázisaikat. Legalább itt ás általad szembesüljenek már a valósággal, amellyel sok százezer magyar kénytelen testközelben együtt élni.
Ez neked korántsem vígasz..én meg attól vagyok frusztráltan szomorú, hogy nem tudok használható tanácsot adni. Együttérzéssel: minden jót:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!