Nálatok van olyan osztályba hogy egypár gyerek utál titeket és csúfolnak meg beszólogatnak és ez mindennapossá válik?
Volt. Bár nálam nem csak csúfoltak és beszólogattak, hanem provokáltak, és ezt többnyire veréssel érték el. Persze a tanároknál mindig én voltam a kiváltó ok. (A megoldás egy erősebb ütés utáni kórházi látlelet mutogatása az igazgatóiban, kitálalás előtte, mivel gyakorlatilag évekig hallgattam otthon előtte. Azóta senki nem kötött belém a társaságból, sőt, az élet megfordította a kockát: én kerültem felülre :P)
Ha arra irányul a kérdésed, normális-e, a válaszom: NEM. eszélj a szüleiddel, idősebb rokonnal, tanárral, esetleg gondolkodj el, te min tudnál változtatni, hogy jobb legyen. Ne menj nekik direkt módon, mert csak te jársz rosszul.
elsőnek.:
szerencsére velem nincs ilyen.:)
Úgy képzeld el, hogy ilyen még 20-on éveseknél is van. K*rvára szánalmasak az ilyen emberek.
De sebaj, magas lóról nagyot lehet esni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!