Egyedül étteremben? Ciki?
A városomban a barátommal jártam egy bizonyos étterembe, ahol nagyon megtetszett neki egy étel. A barátom nem itt lakik és én is már csak egy hetet töltök itt. Gondoltam elmegyek az "éttermünkbe" és megkóstolom az általa megkedvelt ételt, csakhogy egyedül mennék. Nagyon ciki így menni? (sajnos nincsenek barátaim)
előre is köszönöm
19/L
jaj ,nem ciki,menj nyugodtan
csüccsenj le valahová,és kapd elő a telefonodat,mintha smst írnál,vagy a névjegyzéket rendezgetnéd,aztán ezzel elbohóckodsz míg megkapod a hamát,
mások ,a pasik is így szokták,
(ja könyvet ne vigyél , az ciki)
Aki szórakozás céljából megy étterembe, természetes, hogy társasággal.Aki enni, vagy nosztalgiázni, az egyedül is mehet. Normálisan semmi sem ciki, ami nem árt másoknak, vagy nem megbotránkoztató. Olyasmivel foglald el magad, amit kedvelsz. Könyvet talán ne, de magazinokat olvashatsz, régen az emberek többek között újságot olvasni is oda jártak (meg kávéházba).
Szóval jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!