Ha látsz egy síró embert, osztálytársat, munkatársat, vagy csak valakit az utcán, odamész, megvígasztalod? Mit teszel ilyenkor?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 20. 07:24
1/3 anonim válasza:
Az emberi lény és a robotok között a lényeges különbség az, hogy az utóbbiból hiányoznak az érzések.
Egy robot és egy ember egyaránt ' beállíthatja ' magát, hogy menjen haza adott céllal, viszont útközben a robot nem fog megállni egy síró ember láttán, az embernek viszont van erre lehetősége. A cselekedeteink határozzák meg, hogy mik is vagyunk.
2/3 anonim válasza:
Sokféleképpen és sokféle okból lehet sírni. Figyelmesen szemlélve megállapítható, mikor fontos segíteni. Sok esetben sajnos ma már a lejmolás eszköze is, ezért nem árt vigyázni.
3/3 anonim válasza:
Ha ismerem az illetőt, akkor persze, hogy odamegyek hozzá. Ha ismeretlenről van szó, akkor viszont gondban vagyok. Mert szívesen odamennék, de mi van, ha pont nem vágyik társaságra, vagy pont nem az én társaságomra vágyik? Mert én is voltam így, hogy senkihez nem akartam szólni, csak hagyjanak békén, amíg kibőgöm magam. Ismerősnél ez azért más, mert őket jobban ismerem, hamarabb látom, ha ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!