Most milyen híresebb anime fut, vagy jelent meg a közelmúltban?
Az említettek közül a Guilty Crown kicsit felemás. Képileg és hangzásban nagyon ott van, de a történetben vanank következetlenségek a szereplők meg elég jellegtelenek szerintem. Ha ez tetszett, akkor mindenképp javaslom a Code Geass-t is. Picit régebbi, de sok-sok ismerős elemet fedezhetsz fel a GC-ből. Csak a Code Geass volt előbb :D (A Death Note ha meg lett említve, akkor viszont annyira nem is régi)
Ecchi, meg extrém melles - harcos kategóriában mostanában fejeződött be a High School DxD. Egész kellemes azért.
Agyalósabb-nyomasztóbb-horror kategóriában frissnek mondható az Another. Kicsit lassan építkezik, de nagyon hangulatos.
Szerintem nézz el az animeaddicts.hu-ra. Sok-sok leírás van és lehet kategóriák szerint is keresni (meg értékeléi sorrendben is listázni)
Írtam párat. próbálkozz GC helyett a CG-vel! :)
Esetleg pár jó még mindenféle kategóriából és stílusban:
- Ao no Exorcist
- Boku wa Tomodachi ga Sukunai (kicsit erős a trollság benne, de azért jó)
- Elfen Lied: történetben jó, sokan szeretik, de a grafikája néhol nekem nem jött be
- Full Metal Panic!
- Gantz
- High School DxD
- Rosario to Vampire
hosszabb-tömeganiméból sokan szeretik a Bleach és Naruto-t. Ja, meg a One piece-t is :)
Ha feladtad a harcot és kevésbé komolyan veszed magad, akkor végső esetben:
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan
Totál szellemi fejlövés. gyerekeket és a kistestű háziállatokat ne engedd képernyő elé mikor nlzed! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!