Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc színed? Miért?...

Mi a kedvenc színed? Miért? Mit szimbolizál számodra?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 19. 14:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%

Kék-Nagypapám kedvenc színe, kiskorom óta ezt imádom, nekem ő jut erről eszembe, illetve a szabadságot is jelképezheti..egyszerűen tetszik :)

Fekete- elegancia és titokzatosság

Barna-ez egyre jobban tetszik, mind ruhákban, mind autószínben :)

L

2012. ápr. 19. 15:47
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

A kék sötét árnyalatai. Ez a szín az elmélyült gondolkodásé és a szeretvágyé.

Szeretem még a meleg okker-sárgát (magyarázatra nem szorul) és a föld-színeket: a barnát és a moha-zöldet is.

2012. ápr. 19. 16:46
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Zöld, sárgászöld. Nem szimbolizál semmit. Egyszerűen megnyugtató, melegséget sugárzó, kellemes szín.
2012. ápr. 19. 19:15
 14/20 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező és Vélaszolók!

Elmondja valamelyikőtök, miért érdemel lepontozást az, aki esetleg nem azt válaszolja, amit hallani szeretnétek, hanem mondjuk a saját színét?

2012. ápr. 20. 07:19
 15/20 A kérdező kommentje:
Én mobilról vagyok,nem pontozok senkit se fel se le.
2012. ápr. 20. 09:32
 16/20 anonim ***** válasza:
Sorry! De vki nyilván igen, és ez olyan gáz....
2012. ápr. 20. 09:49
 17/20 anonim ***** válasza:

Itt egy pontozás érzelem kérdése. Megtetszik egy válasz, felpontozza. Valamiért zavarja, lepontozza. Ez elég gyakori jelenség itt és a politikánál. Megfontolt, tárgyszerű pontozás ritka (ez megfigyelhető a válasz stílusa és a pontozás értéke közötti összefüggésből). A nyugodt, visszafogott, meggondolt és magyarázó válaszokat kevésbé szokták lepontozni.

Egyébként a piros a színem, mert melegséget sugároz.

Meg a sötétkék, a napsütötte végtelen tenger színe.

Meg a harsogó zöld, amilyen a tavaszi erdő.

2012. ápr. 20. 10:38
 18/20 A kérdező kommentje:
Végtelenül szomorú vagyok,hogy egy ilyen kérdésen is megy a vita...
2012. ápr. 20. 10:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Ezért ne legyél szomorú, mert sajnos mindig vannak olyanok, akiknek, bármilyen ártalmatlan a kérdés és a válaszok, valamilyen kifogása van ellene.

Az ilyenek nem is válaszolnak a kérdésekre, csak alapból lepontozzák őket.

Az enyémet is biztos le fogják, de szerencsére engem nem érdekel, akkor is leírom, amit akarok.

Ha már itt vagyok, nekem a kedvenc színem a kék, annak is a világosabb, égszínkék árnyalata. Ugyanúgy a zöld is, a zöldben pedig a világosabb zöld.

Ezek a színek nyugtató hatással vannak rám.

Meleg szín közül talán a narancssárga az, amit szeretek.

2012. ápr. 20. 14:45
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó:-D
2012. ápr. 20. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!