Mihez kezdjek az életben, ha (. )?
Figyelt kérdés
Ha fantasztikusan érvelek és meggyőző vagyok, de csak a humán területeken vagyok jó, a kémiával, fizikával, matekkal mindig is szenvedtem. Szóval kötve hiszem, hogy annyi pontot elérhetnék, amivel jelentkezhetnék mondjuk jogra vagy bármi olyan szakra amiből olyan pozícióba kerülhetek, ahol kamatoztathatnám mindezt. Bele tudok bonyolítani embereket különböző témákba, tudok úgy beszélni dolgokról, hogy közben fogalmam sincs róluk, de nem ez a jellemző, elég művelt és tájékozott vagyok. Szóval nem tudom, hogy mit csináljak ha érettségi után nem vesznek fel államira.
Tudom, hogy nem ti fogjátok megmondani végül hogy mihez kezdjek, hanem nekem kell valamit tennem, de várom a véleményeket.
2012. ápr. 18. 20:18
21/25 A kérdező kommentje:
jog
2013. nov. 16. 20:15
22/25 anonim válasza:
És még mindig überintelligens, mindenre fogékony csodagyerek vagy?
23/25 A kérdező kommentje:
Naná, csak most már 1 dolog köt le, így a többi mindörökké háttérbe szorul. :D
2013. nov. 17. 18:16
25/25 A kérdező kommentje:
van :)
2013. nov. 18. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!