Hogyan szerezhetek barátokat?
Én nem mondanám, hogy menj bulizni, mert ha nem vagy olyan, akkor egy ilyen helyen nem fogsz barátokat találni. Régen nekem is volt ilyen problémám, és nem bánom, hogy nem hívattam meg magam egy buliba tartó társasággal, mert nem az én műfajom, sokkal szívesebben járok teaházba-kávéházba beszélgetni, sétálni vagy kirándulni, parkokba vagy hegyekbe... :) És ha te is inkább ilyen vagy, akkor pláne zavarni fog, ha harsány helyre kényszeríted magad, csak hogy társaságban legyél.
Az iskola alapvetően egy jó ötlet, kell, hogy legyen egy-két ember az osztályban, akiben rokonlelket látsz, de ha mégsincs, akkor miért ne állhatnál szóba más iskolatársaiddal a folyosón? Ha vannak rendezvényeitek, még egy jó pont, én pl a 24-órás sportnapon nagyon jól szórakoztam, annak ellenére, hogy a sport sem a lételemem. :D
Az internet is egy jó tipp, persze vigyázz magadra, de ne legyél bizalmatlan. :) Nem kell pedofilt látni mindenkiben, aki idősebb nálad, persze ha feltűnően nyomul, lazán koptasd le. Ha félsz, hogy fel akarnak szedni, levelezz-beszélgess inkább lányokkal. :)
A net tele van lehetőségekkel... mivel mások is írtak, hogy ilyen gondjuk van, néhány tipp: keress rá arra, ami érdekel. Nincs olyan téma, ami köré ne épülne közösség, egy fórumon pedig általában szívesen fogadják az embereket. Fiatalabbaknak a TeveClub egy jópofa oldal (idősebbeknek is, ha győzöd kiválogatni a rengeteg tag közül, aki érdekel; és persze nem rettent vissza a bugyuta, virtuális dög :D ), sima közösségi oldalként a HotDog is egy jó ötlet, ha az ezotéria vonz, akkor a HarmoNet a nyerő, ha szívesen írsz, olvasol vagy kritizálsz, akkor a Merengő vagy az Imagine oldalakra küldeném az embereket - néhány azok közül, amiket én látogatok vagy látogattam. :)
18/L voltam. Remélem, segítettem, de amúgy szívesen beszélgetek veled én is, ha gondolod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!