Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Féltékeny, irigy? Kellene...

Féltékeny, irigy? Kellene figyelnem arra, amit mond?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a negatív kritika is jó dolog, ha azért mondják, hogy azzal segítsék az ember fejlődését.

Szóval arról lenne szó, hogy a barátom fotós. Nemrégiben szervezett egy szépségversenyt, ahol fotókra kellett szavazni, a képeket ő csinálta a versenyzőkről. Készített rólam és a barátnőmről is egy sorozatot. Feltöltöttük facebookra és vártuk a jó/rossz kommenteket. Többnyire jókat, dícsérőeket kaptunk. Viszont az egyik szaktársunk elkezdett szidni engem a barátnőmnek a képeim miatt. (Néhol vastag vagyok, erősebb a csípőm, mint kellene, néhány képen látszik..) De nem tudom, mit mondott rólam, mert nem voltam rá kíváncsi.

A szaktársam egyáltalán nem szép, és nem sok esélye van rá, hogy valaha fotósorozat készül róla. Csak féltékenységből szólt be? Ma hallottam, hogy egy barátnőjével beszélték a szépségverseny kapcsán, hogy "egyesek nincsenek tisztában önmagukkal.."

2012. ápr. 16. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy udvarolni akart ezzel a barátnődnek, hogy őt dicsérte.

Az is lehet, hogy az alakod miatt nem vagy modellnek való, és esetleg a szaktárs azt gondolja, hogy ha nem lennél a pasid barátnője, akkor rólad sem készülne fotósorozat.

És még kb. 1000 variáció lehet, nem tudhatjuk.

2012. ápr. 16. 22:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Az alakom pár centivel tér csak el a 90-60-90től.

Nem ez volt rólam az első képsorozat.

Hogy mennyire akart udvarolni, nem tudom. Régebben a barátnőmet is kibeszélte.

2012. ápr. 16. 22:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért foglalkozol vele? Ha neked ez jó, hát csináld. Nekem is van két volt osztálytársam, akik folyamatosan teledobálják az üzenőfalat a friss fotóikkal. Egyikőjüknek a bátyja fotós, a másiknak egy jó barátja. Egyik sem egy kifejezetten modell alkat és nem is akarnak ilyen babérokra törni, egyszerűen csak imádják mutogatni magukat. Ez mondjuk nekem totális ellentétem, így nem kifejezetten csípem, de őszintén szólva magasról teszek rájuk, jobb dolgom is van mint róluk fecsegni.

Ha nekem lenne fotós ismerősöm, akkor nekem is biztos lenne néhány jobban sikerült képem, de ez még is miért feltételezné, hogy elvagyok szállva magamtól? Nem neveznék facebookos szépségversenyekre az tény, de a te dolgod hogy mit csinálsz, mások véleményével meg nem kell foglalkozni!

2012. ápr. 16. 23:47
 4/6 A kérdező kommentje:

:) Én sem toltam tele az üzifalat a képeimmel, sőt az adatlapomnál fenn sincsenek, csak a cég facebookján és onnan osztottam meg párszor az albumot. Szóval arra sem nagyon panaszkodhatna...

Szeretem ezt csinálni, nekem tetszik és akár a jövőben is szívesen foglalkoznék vele..

Csak azt nem értem, soha egy rossz szót nem szóltam neki, pedig lenne miért kibeszélni őt is, de nem. Akkor miért ezt kapom vissza?

2012. ápr. 17. 08:42
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Az ilyen embereket nem kell megérteni. Nálunk az egyetemen is van nem egy ilyen. Aki azért képes hátbatámadni bárkit, hogy az ő átlaga nőjön, ezáltal jobb ösztöndíjat kapjon bárkinél. Ha nem sikerül, akkor megy a fúrás. Ezen felül nekem dogozik ott rokonom, ezért most mindenért "protekciós" vagyok a legtöbb ilyen ember szerint és ez baromira bántja a csőröket, holott egyáltalán nincs ilyenekről szó, sosem kivételeztek velem. Könnyű terjeszteni az igét, meg össze-vissza beszélni. Olykor rosszabb napjaimon én is nehezen élem meg, de a két év alatt már megtanultam, hogy sokkal de sokkal könnyebb, ha magasról teszek rá és csak nevetek ha valami rólam szóló pletykát meghallok. Lehetne jobb témájuk, vagy a szemembe mondhatná valamelyik egyszer, hogy mi baja, de sosem fogják megtenni, mert gyávák! Akikkel jóban vagyok, illetve akik szeretnek, ők úgy is tudják mi az igazság és szintén csak nevetnek, a többi meg nem érdekel. Én így tudom ezt jól megélni/túélni. :)
2012. ápr. 17. 08:47
 6/6 A kérdező kommentje:

Meg tudod azt sem értem, hogy esetleg az zavarja, hogy nekem ingyen vannak ezek a fotózások.. De hát együtt élek a barátommal, közös a pénzünk. Akkor úgy érzem felesleges lenne fizetnem. Mert az kb olyan lenne, hogy tessék én, itt a pénz, köszönöm én...

Egyre inkább úgy érzem, simán csak féltékeny az összes mindenki, aki belém köt, ilyen szinten. Persze aki elmondja, hogy figyelj legközelebb balra fordulj, ne jobbra, mert úgy kevésbé vastag a lábad. Azt megfogadom és meg is köszönöm, hiszen segíteni akar. De aki csak bepofázni tud.. azt igyekszem elengedni a fülem mellett.

2012. ápr. 17. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!