Mit köszönhetsz a gyakorikérdések.hu-nak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 13. 22:15
11/13 anonim válasza:
Megnyugtatást, tanácsot, tippeket, tapasztalatot, bölcsességet/akármilyen hihetetlen/. Rájöttem, hogy sokan vannak nálam szarabb helyzetben, akiken segíthetünk. Ugyanakkor láttam, pont ezeknél a kérdéseknél, hogy bizony nincs minden elveszve. Volt neme gy kérdés, amit megkönnyeztem, olyan meghatóak voltak a válaszolók. És most mindegy, hogy sok sikert kívántak a másiknak, vagy élelmet, ruházatot küldtek, volt ilyen sok.
Szórakozást, információt. Sok mindent.
12/13 anonim válasza:
Sok érdekes kérdést, amiknek érdemes utánajárni, hogy segítsek a feltevőiknek, és én is informálódjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!