Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ha 15 évesen...

Szerintetek ha 15 évesen lemegyek egy játszótérre amikor nincsenek sokan, vagy egyáltalán, és kicsit mozgom, meg egyéb, akkor ez gáz?

Figyelt kérdés

15 vok, és 48 kiló. a mászóka hiányzik... NE NEVESS KÉRLEK:D

f

2012. ápr. 12. 19:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A videón úgy tűnik üres a játszótér. Az meg egy másik dolog hogy feltette youtube-ra. Sok embernek akár motivációt is adhat. Szerintem nincs ezzel gond. Még mindig jobb mint amilyen ebereket a média mutogat.
2012. ápr. 12. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nincs annál jobb, mint este, a sötétben, haverokkal együtt megrohamozni a játszóteret! Se felnőttek, se gyerekek.

:D

Amíg nem a rongálás, az üvegek összetörése, vagy a hinta lehányása részegen a cél, addig senkinek nem lesz vele baja.

2012. ápr. 12. 20:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ahová a barátnőm jár a kétéves kislányával, ott mindig vannak kamaszgyerekek is. Úgy is van felépítve a játszótér, vannak direkt nagyobb gyerekeknek kialakított játékok (mászórendszerek kötelekkel, kötéllétrákkal, ilyen sífelvonószerű korong, amivel lecsúszni lehet stb.) a piciknek jók mellett.
2012. ápr. 12. 20:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz! Én imádok leülni egy csendes játszótéren és hintázni, pedig 21 vagyok. Olyan jó, hogy csak a madarak énekelnek, süt a nap...
2012. ápr. 12. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező:

– miért ne lehetnél 15 évesen az? Jog szerint 14-től büntethetnek is.

– nem kell megfogadni tanácsot, ha nem akarod.

– én egy jelenségről írtam.

2012. ápr. 12. 21:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Én a játszón fogócskáztam egyik nap órákig a 9 éves unokatesómmal és pár barátjával, 22 éves fejjel. És lesz@rom mit gondoltak a szülök, baromi jó volt :D
2012. ápr. 13. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!