Szerintetek ha 15 évesen lemegyek egy játszótérre amikor nincsenek sokan, vagy egyáltalán, és kicsit mozgom, meg egyéb, akkor ez gáz?
Figyelt kérdés
15 vok, és 48 kiló. a mászóka hiányzik... NE NEVESS KÉRLEK:D
f
2012. ápr. 12. 19:47
11/16 anonim válasza:
A videón úgy tűnik üres a játszótér. Az meg egy másik dolog hogy feltette youtube-ra. Sok embernek akár motivációt is adhat. Szerintem nincs ezzel gond. Még mindig jobb mint amilyen ebereket a média mutogat.
12/16 anonim válasza:
Nincs annál jobb, mint este, a sötétben, haverokkal együtt megrohamozni a játszóteret! Se felnőttek, se gyerekek.
:D
Amíg nem a rongálás, az üvegek összetörése, vagy a hinta lehányása részegen a cél, addig senkinek nem lesz vele baja.
13/16 anonim válasza:
Ahová a barátnőm jár a kétéves kislányával, ott mindig vannak kamaszgyerekek is. Úgy is van felépítve a játszótér, vannak direkt nagyobb gyerekeknek kialakított játékok (mászórendszerek kötelekkel, kötéllétrákkal, ilyen sífelvonószerű korong, amivel lecsúszni lehet stb.) a piciknek jók mellett.
14/16 anonim válasza:
Dehogy gáz! Én imádok leülni egy csendes játszótéren és hintázni, pedig 21 vagyok. Olyan jó, hogy csak a madarak énekelnek, süt a nap...
15/16 anonim válasza:
Kedves kérdező:
– miért ne lehetnél 15 évesen az? Jog szerint 14-től büntethetnek is.
– nem kell megfogadni tanácsot, ha nem akarod.
– én egy jelenségről írtam.
16/16 anonim válasza:
Én a játszón fogócskáztam egyik nap órákig a 9 éves unokatesómmal és pár barátjával, 22 éves fejjel. És lesz@rom mit gondoltak a szülök, baromi jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!