Tényleg eláshatom magam? Ennyire megalázó lennék?
Ma voltam egy üzletben a párommal,hogy mobiltelefont vegyünk.
Egy fiatal ügyintéző lányhoz kerültem aki elkezdte a papír munkát ami ezzel jár.
Mondja nekem,hogy kettő fényképes igazolást kér tőlem.
Mondtam,hogy csak a személyit hoztam,megoldható,hogy mindent megír,félreteszi,addig a párom hazaszalad az útlevélért.Így nem kell újra órákat eltöltenem az üzletben.
Erre a lány:
-nem kell az útlevél,jó lesz a jogsi is.
mondom neki,hogy sajnálom,de nincs jogsim (37 éves nő vagyok)
Erre a következő történt.A lány felállt végignézett rajtam úgy,hogy láthatóan elhúzta a száját,és lekezelő hangsúllyal,kikerekedett szemmel affektálva kérdezte
-niiincs jogsid??????Neeemááárrr.Ez komoly???????Tényleg nincs jogsid??
Azt hittem elsüllyedek szégyenemben.Először elszégyelltem magam,olyan megalázónak éreztem az egészet.Majd dühös lettem.
Mérgemben azt mondtam a lánynak,hogy
-nincs jogsim! és most?? Akasszam fel magam?Adj egy kötelet mindjárt itt felkötöm magam..oké??Vagy most kívülálló lettem?? számkivetett vagy mi???
Majd mérgesen elhagytam a helyiséget.
A párom ott maradt,(ő is dühős lett,mert mindennek a szemtanúja volt),ő finoman,szinte kedves hangsúllyal mondta a lánynak,hogy Legközelebb adja meg a vevőknek a tiszteletet még akkor is ha neki nem tetszik valami.
Még most is tejesen el vagyok keseredve.Tényleg ennyire megalázó ha valakinek nincs jogosítványa???
28 éves nő vagyok, és nekem sincs jogsim, egyszerűen így jött ki a lépés. Csajszi biztos így próbálta kompenzálni a kisebbrendűségi komplexusát, hogy fitogtatja, neki van, és más hülye, akinek nincs... Elég primitív. Kíváncsi vagyok, neki van-e diplomája/nyelvvizsgája, be tudja-e fűzni a cipőjét stb...
Fel a fejjel, nem te voltál a hülye, a párod meg tök jól kiállt melletted! ;)
Az eladócsaj egy tapló, ostoba k*rva.
Ne érezd magad rosszul!
Az tuti, hogy a pitsa gázos, nem illik ügyfélkapcsolati munkakörbe.
De az is, hogy te se vagy százas, ha ilyesmin 37 évesen megakadsz. Ennyire sterilen nőttél fel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!