Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg eláshatom magam?...

Tényleg eláshatom magam? Ennyire megalázó lennék?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy üzletben a párommal,hogy mobiltelefont vegyünk.

Egy fiatal ügyintéző lányhoz kerültem aki elkezdte a papír munkát ami ezzel jár.

Mondja nekem,hogy kettő fényképes igazolást kér tőlem.

Mondtam,hogy csak a személyit hoztam,megoldható,hogy mindent megír,félreteszi,addig a párom hazaszalad az útlevélért.Így nem kell újra órákat eltöltenem az üzletben.

Erre a lány:

-nem kell az útlevél,jó lesz a jogsi is.

mondom neki,hogy sajnálom,de nincs jogsim (37 éves nő vagyok)

Erre a következő történt.A lány felállt végignézett rajtam úgy,hogy láthatóan elhúzta a száját,és lekezelő hangsúllyal,kikerekedett szemmel affektálva kérdezte

-niiincs jogsid??????Neeemááárrr.Ez komoly???????Tényleg nincs jogsid??

Azt hittem elsüllyedek szégyenemben.Először elszégyelltem magam,olyan megalázónak éreztem az egészet.Majd dühös lettem.

Mérgemben azt mondtam a lánynak,hogy

-nincs jogsim! és most?? Akasszam fel magam?Adj egy kötelet mindjárt itt felkötöm magam..oké??Vagy most kívülálló lettem?? számkivetett vagy mi???

Majd mérgesen elhagytam a helyiséget.

A párom ott maradt,(ő is dühős lett,mert mindennek a szemtanúja volt),ő finoman,szinte kedves hangsúllyal mondta a lánynak,hogy Legközelebb adja meg a vevőknek a tiszteletet még akkor is ha neki nem tetszik valami.

Még most is tejesen el vagyok keseredve.Tényleg ennyire megalázó ha valakinek nincs jogosítványa???

2012. ápr. 10. 19:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
panaszkönyvet/a vásárlók könyvét mindenképp el kellett volna kérned.
2012. ápr. 10. 20:09
 22/26 anonim ***** válasza:
75%

28 éves nő vagyok, és nekem sincs jogsim, egyszerűen így jött ki a lépés. Csajszi biztos így próbálta kompenzálni a kisebbrendűségi komplexusát, hogy fitogtatja, neki van, és más hülye, akinek nincs... Elég primitív. Kíváncsi vagyok, neki van-e diplomája/nyelvvizsgája, be tudja-e fűzni a cipőjét stb...

Fel a fejjel, nem te voltál a hülye, a párod meg tök jól kiállt melletted! ;)

2012. ápr. 10. 21:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Útlevél? Ezek hülyék. És ha az sincs? Mert sok embernek nincs, nekem sincs. Na akkor mi lett volna? EU-n belül már sok helyre nem kell.
2012. ápr. 11. 16:43
 24/26 anonim ***** válasza:

Az eladócsaj egy tapló, ostoba k*rva.

Ne érezd magad rosszul!

2012. ápr. 11. 19:29
 25/26 ekeke ***** válasza:
0%

Az tuti, hogy a pitsa gázos, nem illik ügyfélkapcsolati munkakörbe.

De az is, hogy te se vagy százas, ha ilyesmin 37 évesen megakadsz. Ennyire sterilen nőttél fel???

2012. ápr. 14. 19:05
 26/26 anonim ***** válasza:
Inkább az ügyintézőnek megalázó ez a viselkedés. Egyrészt bunkó dolog akárkitől is, de egy ügyintézőnek főleg tudni kéne hogy hogy illik viselkedni másokkal.
2012. ápr. 29. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!