Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tényleg eláshatom magam?...

Tényleg eláshatom magam? Ennyire megalázó lennék?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy üzletben a párommal,hogy mobiltelefont vegyünk.

Egy fiatal ügyintéző lányhoz kerültem aki elkezdte a papír munkát ami ezzel jár.

Mondja nekem,hogy kettő fényképes igazolást kér tőlem.

Mondtam,hogy csak a személyit hoztam,megoldható,hogy mindent megír,félreteszi,addig a párom hazaszalad az útlevélért.Így nem kell újra órákat eltöltenem az üzletben.

Erre a lány:

-nem kell az útlevél,jó lesz a jogsi is.

mondom neki,hogy sajnálom,de nincs jogsim (37 éves nő vagyok)

Erre a következő történt.A lány felállt végignézett rajtam úgy,hogy láthatóan elhúzta a száját,és lekezelő hangsúllyal,kikerekedett szemmel affektálva kérdezte

-niiincs jogsid??????Neeemááárrr.Ez komoly???????Tényleg nincs jogsid??

Azt hittem elsüllyedek szégyenemben.Először elszégyelltem magam,olyan megalázónak éreztem az egészet.Majd dühös lettem.

Mérgemben azt mondtam a lánynak,hogy

-nincs jogsim! és most?? Akasszam fel magam?Adj egy kötelet mindjárt itt felkötöm magam..oké??Vagy most kívülálló lettem?? számkivetett vagy mi???

Majd mérgesen elhagytam a helyiséget.

A párom ott maradt,(ő is dühős lett,mert mindennek a szemtanúja volt),ő finoman,szinte kedves hangsúllyal mondta a lánynak,hogy Legközelebb adja meg a vevőknek a tiszteletet még akkor is ha neki nem tetszik valami.

Még most is tejesen el vagyok keseredve.Tényleg ennyire megalázó ha valakinek nincs jogosítványa???

2012. ápr. 10. 19:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis gáz. Ez a csaj nem normális. Még ha furcsának is tartja (bár nem tudom, miért), hogy nincs jogsid, akkor is tartsa meg magának. Eszméletlen paraszt módon viselkedett. Megértem, hogy felhúztad magad rajta. Jól is tetted, hogy otthagytad.
2012. ápr. 10. 19:48
 12/26 anonim válasza:
100%
megalázó...az a csaj egy idióta,szerintem még finom is voltál vele.egyáltalán nem megalázó!!!!nehogy ezen elkeseredj,ő meg törölje ki a hátsóját a jogsijával és kenje a hajára.
2012. ápr. 10. 19:50
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Hol történt az eset? Írd meg a tékozló homárnak a sztorit, meg esetleg az üzlettulajnak sem ártana (bár lehet hogy a p*csa az ő csaja), hogy mifélék "dolgoznak" nála.
2012. ápr. 10. 19:52
 14/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Általában jól bírom a rossz kritikákat is,de nem tudom miért rosszul esett,ahogy végignézett rajtam,mintha leprás lettem volna vagy mi.(gondolom tudjátok mit akarok ezzel mondani) Valamiért ez most betett nálam.Párom hívatta a csoportvezetőt,és panaszt tett.Én már nem mentem vissza,elmentem pár méterrel az üzlettől,és igyekeztem nem pityeregni.Mondta a párom,hogy a csoportvezető bocsánatot kért,és szerinte később lesz gondja a lánynak.Én nem vagyok egy bosszúálló,és nem is akarom,hogy ezért a lány elveszítse az állását.De úgy érzem,hogy nem ártana tudni,hogy ha valaki emberekkel foglalkozik az legyen mindig kedves..

Köszönöm,hogy elmondhattam..

2012. ápr. 10. 19:54
 15/26 anonim ***** válasza:
Régen volt ekkora egyetértés egy kérdésre adott válaszban! Szerintem mindenkinek igaza van: ne hagyd, hogy egy lökött maca elszúrja a napodat. Ha még holnap is bosszant, mindenképpen menj vissza és írj be a panaszkönyvbe.
2012. ápr. 10. 19:56
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem a telenor üzletében történt? Ott engem is tök lenézet a kiscsaj h mért nincs útlevelem,vagy jogsim ... maradtama t mobilnál,ott csak szemályi igazolvány kell a telo vásárláshot
2012. ápr. 10. 19:56
 17/26 anonim ***** válasza:

azt hitte kamuzol és szívatod.

én is sokszor hiszem ezt,amikor nekem mondanak olyat, hogy ez nincs, az nincs, úgy érzem, mintha a munkámban hátráltatnának (munkaügyes vagyok) de én nem affektálok, de forrongok, hogy pl hogy jelentkezhet valaki személyi okmányok nélkül, meg stb. Holott ezt az ügyfél/jelentkező nem tudhatja olyan természetesen, mint én.

szóval amiért ő más nézőpontból néz ezért lehet hirtelen felidegesítette, hogy nem megy simán minden, ahogy engem is zavar sokszor, ha nem tudok valakit simán felvenni, hogy haladjunk már a következővel.

2012. ápr. 10. 19:59
 18/26 A kérdező kommentje:

ma 19:59

értem mit mondasz.

De nálam volt személyi igazolvány,és fogalmam sem volt,hogy kettő fényképes igazolást várnak el.Útlevéllel meg nem szoktam minden nap rohangálni.

Én amúgy sosem viccelek vagy kamuzok hivatalos ügyek elintézésénél.

Egyébként végül is nem vettem meg a telefont,de már nem is akarom tőlük megvenni.

2012. ápr. 10. 20:05
 19/26 anonim válasza:
mivel a csaj eladó,ezért neki vigyorogva kellene intézni a dolgokat,azért van ott hogy árulja a telókat,nem azért,hogy bunkóskodjon,keressen másik munkát ha nem tud kedves lenni!!!
2012. ápr. 10. 20:06
 20/26 anonim ***** válasza:

Én is ügyfélszolgálaton dolgozok és ez nagyon durva. Egy írásbelit biztos kapnék, ha így beszélnék ügyféllel.

Ilyen libákkal nem kell foglalkozni.

2012. ápr. 10. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!