Az emberek megbecsülik a tűzoltókat?
Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy az emberek tisztában vannak azzal, hogy a tűzoltók oda mennek be ahonnan ők kimenekülnek, vagy épp kimentik őket, embereket mentenek meg stb... ezen gondolkodtam, hogy az emberek ezzel tisztában vannak e..2012. ápr. 8. 21:05
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, a többi ember hoyg áll hozzájuk, de szerintem a nagy többség biztos megbecsüli, én legalábbis mindneképpen.
Sőt, ha férfi lennék, lehet el is mennék tűzoltónak:)
3/8 anonim válasza:
Minden jóérzésű emberrel együtt mélységesen becsülöm őket.
Végtelenül sajnálom, hogy nem kapják meg azt az anyagi megbecsülést is, amit ezerszer megérdemelnének.
4/8 anonim válasza:
Csatlakozom, nagyon mélyen tisztelem őket, és r*hadtul felháborít, hogy akik kockáztatják az életüket másokért nincsenek megfizetve.
6/8 anonim válasza:
Szerintem a tűzoltókat mindenki megbecsüli - kivéve azokat, akiken a fizetésük múlik :/
8/8 anonim válasza:
Gyerekkorom óta tisztelem a tűzoltók hősies munkáját.
Több megbecsülést érdemelnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!