Vajon egy művész lélek, képes dolgozni a pénzügyi és üzleti szektorban eredményesen?
Én annyit tudok mondni, hogy szinte mindenre képes az ember, csak akarnia kell. Én is képzőművészeti pályára akartam lépni aztán mégis most ott tartok, hogy eü-s szakmát tanulok, mert álmodozásból nem lehet megélni. Sok ismerősöm szorult pályamódosításra emiatt, aki pedig ma is ezen a szakterületen él sokszor kell a volt feleségétől pénzt kérnie, hogy befizesse a számlákat...
Forduljon munkaközvetítőkhoz, vagy mindig ott a lehetőség, hogy külföldre költözhet.
"üzletkötés, vagy telemarketing"
Ez nem pénzügy/üzlet, hanem segédmunka.
"Vajon van értelme neki erőltetni ezt a szakterületet, vagy sem?"
El kellene / kellett volna végeznie minimum egy OKJ szintű tanfolyamot, de jobb lenne főiskola, ami egy nem kulimunka szintű állásra is feljogosítja.
"Mit kezdjen mindezek mellett a zeneművészettel"
Ha semmilyen komoly együttesbe nem veszik be, akkor zenéljen az utcán vagy aluljáróban, persze ne a Nyugatinál, hanem Brüsszelben vagy Milánóban.
3:
A kettő nagyon különböző dolog, azért, mert valaki művészlélek nem feltétlen jelenti azt, hogy egyáltalán vallásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!