Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Fogalmam sincs mi van velem?!

Fogalmam sincs mi van velem?!

Figyelt kérdés

Sziasztok.

15 éves múltam, 9-es vagyok. Az általános iskolámban volt egy tanár, akinek az óráján rossz voltam, nem tudom miért, nem direkt rosszalkodtam. Nem szerettem se én őt, se ő engem.

Idén, gimnáziumba kerültem. 2 tanárnál van ugyan ez a helyzet, mind a kettő nyelvi óra. Az egyiknél az óra rettenetesen unalmas, és nem tanít, hanem ilyen leírhatatlan, de megpróbálom körbe írni, tehát ööö fagyott a levegő, tömérdek házit ad egyik napról a másikra, még a feladatot sem értjük, állandóan feleltet minket, és nem úgy telnek az órák, ahogy én azt elképzelem. (nem lehet beszélgetni egy témáról, amit ő kigondolt azt meg is kell csinálni) A másik tanárnál más a helyzet, de nem tudom leírni sajnos.

Velem van a hiba? Megérzek valamit? Már lassan figyelmeztetésben fogok részesülni, mert rossz vagyok.

Ja, és a többi órán abszolút nincs rám panasz.

2012. ápr. 6. 19:35
 1/1 anonim válasza:
Nem veled van a hiba a tanárok már csak ilyenek, az egyik tök laza a másik meg már azért figyelmeztetőt adna ha "levegőt veszel". De mondjuk lehet h kicsit vissza kéne fognod magad az órán (ha nem csinálsz semmit órán akk nem szoltam)és nem dumálni másokkal. Ha tudod h az a tanár ilyen akk el kell fogadni.
2012. ápr. 7. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!