Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegnap leribancoztak, és...

Tegnap leribancoztak, és nagyon rosszul esett. Veletek már történt ilyen?

Figyelt kérdés
Az történt,hogy barátnőmmel szálltunk fel egy buszra,mert mentem hozzá. Leírom az öltözékünket: rajtam: sportcipő,cicanadrág,hosszú szürke pulcsi,bőrdzseki,sál,napszemüveg. rajta: sportcipő,csőnadrág, fehér T-shirt,kardigán,napszemüveg. A smink pedig szempillaspirálból állt. Nem csináltunk semmi különösebbet a buszon,csak vihorásztunk. Volt a buszon egy erősen ittas pasi,velünk szemben ült. Mikor szálltunk le olyat mond,hogy: ribancok vagytok. Lestem,hogy ez most nekünk mondta,vagy mi,de csak nekünk mondhatta,mert mi voltunk ott. Persze ott nem csináltunk nagy balhét,kiröhögtük,de elég égő volt,még két iskolatársunk is ott volt. El is rontotta ez az egész napi hangulatomat,ezen kattog az agyam. Nagyon rosszzul esett,főleg azért mert állítólag a részegek az igazat mondják. Még most is olyan rossz érzésem van,olyan lelkiismeretfurdalás féle,de nem tudom miért. Veletek történt már ilyen?
2012. ápr. 6. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már hogy ismeretlenek csak úgy le ribiztek, de egy idegen véleménye miatt hadd ne roppanjak össze.
2012. ápr. 6. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Akkor vagy ribanc ha mindenkivel összefekszel. Öltözéked alapján semmi gáz nem volt veled. Azon ne rágódj mit mond egy részeg f@szkalap, ne az ő véleménye számítson. Amúgy bárkire rámondják. Nekem amikor 12 éves voltam(már akkor is)szóltak be hogy dugunk egyet?stb..pedig akkoriban tök fiúsan öltöztem, trapéz gatya, póló, pulcsi..és azóta is vagy nekem, vagy másoknak beszólogatnak a tömegközlekedésen, emberek. De ezek tiszta bolondok. Ne vedd magadra. Ha nem ti lettetek volna ott, valaki másnak mondja. Ezek meglátnak egy lányt és mondanak valami ocsmányságot
2012. ápr. 6. 15:58
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
És a részegek egyúttal pofátlan parasztok is legalábbis a nagy részük. Attól, hogy egy részeg kinyitja a száját még nem biztos, hogy abból csak az igaz folyhat. Leginkább marhaság. Ő mivel különb? Hogy leitta magát és így megy emberek közé és idegeneket macerál? Neki még nagyobb szégyen. Biztos szar napja volt és zavarta, hogy mások jól érezték magukat. A leírt öltözék nem r**bancos pedig én elég konzervatív vagyok öltözködésben. Szerintem a részeg fazonnak minden fiatal, vidám csaj egy ribi lehet komoly bajai vannak a női nemmel. Ne szívd mellre. Engem is kamaszkoromban lerondázott egy részeg. Én vissza szóltam, hogy mennyivel szebb egy taj részeg, koszos, büdös alak! Még egy ronda szerint is...
2012. ápr. 6. 16:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Annyit még hozzátennék ahhoz, hogy a részegek megmodják az igazat: Csak azt mondják meg, ami addig is a bögyükben volt csak józanul lakatot tettek a szájukra. Aztán ha lehullanak a korlátok akkor mindent kiad magából, amit addig megtartott.

Tehát, amit egy részeg mond az nem a nagy marha igazság mert ők mindent frankón és helyesen látnak hanem csak a saját igaza, meg a saját kis véleménye, titka, meglátása.

2012. ápr. 6. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:

"Akkor vagy ribanc, ha mindenkivel összefekszel".

Nem. Akkor sem. Akkor is csak mozgalmas szexuális életet élő lány vagy. Egészen addig, amíg a lehetőség szerint mindenkit lefektető, "rekordhajhászó" fiúkat senki sem hívja - mondjuk - hímringyónak, hanem elismerően veregeti a vállukat, addig hogy gondolja a társadalom, hogy a partnereit váltogató lányt "ribanc"-nak nevezi?!!

Tévedés ne essék: sem az egyik, sem a másik nem esetében nem vagyok híve az öncélú szexualitásnak - de legyen egységes a mérce.

2012. ápr. 6. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
14%
kedves előző, erre van az a jó példa a kulccsal meg a zárral. :D
2012. ápr. 6. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

16:41

Én írtam hogy az a ribanc aki mindenkivel összefekszik. És de. Az a ribanc, és megint de, én hímringyónak hívom azokat a fiúkat és ugyanolyan gusztustalannak tartom őket

2012. ápr. 6. 18:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

kedves 6-os:

az emberek se nem kulcsok, se nem zárak, hanem emberek. A példa tehát nem áll meg.

kedves 7-es: az álláspontod - ilyen alapon - teljesen rendben van. Végül is egyet mondunk..:-)!

2012. ápr. 6. 19:18
 9/9 anonim ***** válasza:

ha nő ribancoz le, az azért van, mert szebb vagy nála, ha pasi, az azért, mert tudja, hogy nincs nála esélyed. tudom, hogy rosszul esik, de szard le, pláne, hogy csak egy részeg.

ja és nem tudom, melyik társadalomban él az, aki szerint hímringyónak lenni menő, de nekem minden ismerősöm lenézi az ilyen pasikat, a fiúk is.

2012. ápr. 7. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!