Tegnap leribancoztak, és nagyon rosszul esett. Veletek már történt ilyen?
Annyit még hozzátennék ahhoz, hogy a részegek megmodják az igazat: Csak azt mondják meg, ami addig is a bögyükben volt csak józanul lakatot tettek a szájukra. Aztán ha lehullanak a korlátok akkor mindent kiad magából, amit addig megtartott.
Tehát, amit egy részeg mond az nem a nagy marha igazság mert ők mindent frankón és helyesen látnak hanem csak a saját igaza, meg a saját kis véleménye, titka, meglátása.
"Akkor vagy ribanc, ha mindenkivel összefekszel".
Nem. Akkor sem. Akkor is csak mozgalmas szexuális életet élő lány vagy. Egészen addig, amíg a lehetőség szerint mindenkit lefektető, "rekordhajhászó" fiúkat senki sem hívja - mondjuk - hímringyónak, hanem elismerően veregeti a vállukat, addig hogy gondolja a társadalom, hogy a partnereit váltogató lányt "ribanc"-nak nevezi?!!
Tévedés ne essék: sem az egyik, sem a másik nem esetében nem vagyok híve az öncélú szexualitásnak - de legyen egységes a mérce.
16:41
Én írtam hogy az a ribanc aki mindenkivel összefekszik. És de. Az a ribanc, és megint de, én hímringyónak hívom azokat a fiúkat és ugyanolyan gusztustalannak tartom őket
kedves 6-os:
az emberek se nem kulcsok, se nem zárak, hanem emberek. A példa tehát nem áll meg.
kedves 7-es: az álláspontod - ilyen alapon - teljesen rendben van. Végül is egyet mondunk..:-)!
ha nő ribancoz le, az azért van, mert szebb vagy nála, ha pasi, az azért, mert tudja, hogy nincs nála esélyed. tudom, hogy rosszul esik, de szard le, pláne, hogy csak egy részeg.
ja és nem tudom, melyik társadalomban él az, aki szerint hímringyónak lenni menő, de nekem minden ismerősöm lenézi az ilyen pasikat, a fiúk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!