Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Videózás, SEGÍTSETEK!?

Videózás, SEGÍTSETEK!?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szeretnék egy haverommal valami minősíthető videót készíteni, kinn az utcán. (Kosárlabdáról)

Elég amatőr szinten a videózással kapcsolatban, írhatnátok nekem pár jó tippet, kép beállításokkal, szerkeztéssel kapcsolatban efféle dolgokat. :/

2012. ápr. 5. 21:31
 1/2 anonim ***** válasza:
53%

Hát kell egy jó, minőségi kamera, ami gondolom már meg is van. Szerintem arra kell figyelni, hogy ne mozogjon majd a kép folyton. Arra gondolok, hogy állvány kell hozzá. Fontos szerintem, hogy több, minimum 4-5 kam-állásból vegyetek fel, hogy ne legyen unalmas. És ennek érdekében a játék is mozgalmas legyen, mozogjon mindenki és az is dob a látványon, ha bő póló van rajtatok, mert mozgás közben azt is fújja a szél. :)

Nagyon jól néz ki az olyan felvétel, amikor pl a kamerát a palánk fölé teszik és úgy dobnak rá. Szóval felülről, közelről veszitek a mozdulatot. Szerkeszteni pedig nem kell profi programmal. Nagyon jól meg lehet csinálni a MovieMaker-rel is. Én azzal szoktam, és mindig dicsérik.

azt hiszem le lehet tölteni free is.

Sok sikert! ha kész vagytok felteszed, hogy láthassuk?

2012. ápr. 5. 22:05
 2/2 tetro ***** válasza:

Ne haragudj, de ilyen tuti tippek nincsenek. Aki igazán profi, az a tehetsége mellé tanul évekig. Azt szeretnéd, hogy valaki kezdjen el itt neked plánokról, meg szerkesztésről magyarázni?

Először is ha minőségi videót akarsz, akkor használj minőségi technikát. Ma már nem megfizethetetlen egy 5D meg mellé egy Gopro. Meg ha igazán szépet akarsz, akkor valami kameramozgató. Valami amatőr fahrt vagy steadycam. Az a tippem hogy exponálj pontosan, és próbálj meg érdekes beállításokat találni.

2012. ápr. 5. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!