Figyu már mindenki, ezt miért csinálta?
Figyelt kérdés
Jön egy fiú, látja,hogy én is megyek az ajtó felé, rámnéz,erre kimegy előttem az ajtón, aztán gyorsan hátrafordul rémülten és megtartja nekem az ajtót!!!
Na majdnem rámcsapódott az ajtó,meg előttem is ment ki,aztán mégis megtartotta!!!! Mi értelme volt?
2012. ápr. 5. 18:26
1/14 anonim válasza:
Én is így vagyok a kérdéseddel. "Mi értelme volt?" Bocsi xD
2/14 anonim válasza:
talán mert siet, rohadtul útban vagy, és nem ér rá udvariaskodni..... azért túl bunkó mégsem akar lenni, és kinyírni sem akar, ezért megtartja az ajtót :P
3/14 A kérdező kommentje:
Na vigyázz magadra,mert lekeverek egy tasleert vagy tortát dobook neked!Válaszoljál!
2012. ápr. 5. 18:28
4/14 anonim válasza:
Nemakarta,hogy pofáncsapjon az ajtó..gondolom.:DDD De most komolyan ezen agyalsz,vagy csak poénból raktad ki ezt a kérdést?
5/14 A kérdező kommentje:
Komolyan
2012. ápr. 5. 18:29
7/14 anonim válasza:
nem érdekled, sietett, de azért nem akarta rádvágni az ajtót
8/14 anonim válasza:
2.nak van igaza.Legalább udvarias volt.
9/14 anonim válasza:
Ha emiatt tetted a kérdésedet a randi rovatba, akkor szerintem egy pöttyet sokat képzeltél bele a helyzetbe.
10/14 anonim válasza:
Ha kifelé nyilt az ajto, akkor a normális udvariasság is azt diktálja, hogy elötted menjen ki. ugy tudja tartani az ajtot. Miért volt rémült? Ki tudhatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!