Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van valamilyen fóbiád vagy...

Van valamilyen fóbiád vagy félelmed?

Figyelt kérdés
Nekem van pár... Apifóbia, Melisszofóbia = a méhektől, Araknofóbia = pókoktól, Equinofóbia, Hippofóbia = lovaktól, Autofóbia = magánytól. A méhektől azért félek, mert már minimum ötször megcsíptek és az volt a legrosszabb, amikor a nyakamat, a pókoknak a látványától irtózok, a lovaktól azért, mert egyszer azt álmodtam, hogy leestem róla és végig ment rajtam, megtaposott, de utána, csak ott feküdtem a sárba és hát a magánytól nagyon félek!:S Azt hiszem ennyi...
2012. ápr. 4. 22:41
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Nekem kerek 40 fóbiám van durva tudom,és nem viccelek.
2015. nov. 18. 22:09
 32/32 anonim válasza:

Nincsen fobiám, csak egészségesen működik az önfenntartási ösztönöm. Bár igazából az se mindig... Általában nem...

Régen betegesen féltem a magasban, aztán apa elintézett nekem egy ingyenes bundgi jumpingot, vagy hogy kell írni, én meg így: na jó, akkor most felkészülés a halálra. Azóta valahogy nem nagyon van félelem érzetem, és ez visszaüt néha, de nem poén, amikor meséled a haveroknak, hogy négy pasiból hármat leszereltél úgy, hogy vaságyastól vagy negyven kiló és még lány is?😂😂😂 Az már egy másik dolog, hogy két bordám eltört, majdnem mind megrepedt, az egyik bokám megrepedt, felszakadt a szám és a szemöldököm, kaptam egy monoklit meg egy csomó csini foltotmegrepedt még néhány csontom, kiugrott a vállam meg utóhatásnak hátrafelé menet a térdem.😂😂👏 A maradék egy meg ott se volt, mire arranéztem... Mondjuk, papus katona és én is meg a tesóim is kaptunk egy "kis" kiképzést. Úgy kell elképzelni, hogy négyszáz méterről is lelövöm a tesi tanárom golyóit, ha tudom, hogy nem vonnak felelősségre...

2017. okt. 15. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!