Van valamilyen fóbiád vagy félelmed?
Nincsen fobiám, csak egészségesen működik az önfenntartási ösztönöm. Bár igazából az se mindig... Általában nem...
Régen betegesen féltem a magasban, aztán apa elintézett nekem egy ingyenes bundgi jumpingot, vagy hogy kell írni, én meg így: na jó, akkor most felkészülés a halálra. Azóta valahogy nem nagyon van félelem érzetem, és ez visszaüt néha, de nem poén, amikor meséled a haveroknak, hogy négy pasiból hármat leszereltél úgy, hogy vaságyastól vagy negyven kiló és még lány is?😂😂😂 Az már egy másik dolog, hogy két bordám eltört, majdnem mind megrepedt, az egyik bokám megrepedt, felszakadt a szám és a szemöldököm, kaptam egy monoklit meg egy csomó csini foltotmegrepedt még néhány csontom, kiugrott a vállam meg utóhatásnak hátrafelé menet a térdem.😂😂👏 A maradék egy meg ott se volt, mire arranéztem... Mondjuk, papus katona és én is meg a tesóim is kaptunk egy "kis" kiképzést. Úgy kell elképzelni, hogy négyszáz méterről is lelövöm a tesi tanárom golyóit, ha tudom, hogy nem vonnak felelősségre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!