Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nincs fiú lány barátság?...

Miért nincs fiú lány barátság? Mert nincs! És ne jöjjetek azzal, hogy van.

Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 22:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 2. 12:52
 22/28 anonim ***** válasza:
Pedig létezik,fiú-lány barátság!
2012. ápr. 2. 13:43
 23/28 anonim válasza:
szerintem is van...az én legjobb barátom egy fiu...vele is (mint most pl.) szoktunk veszekedni...de gyanakkor számithatunk egymásra ha valami gáz van vagy épp érted akármi...szoval sztem is van lány fiu barátság...
2012. ápr. 2. 22:00
 24/28 anonim válasza:
UI.:és nem meleg hanem ugyanugy csajozik ahogy én pl.pasizok...
2012. ápr. 2. 22:01
 25/28 anonim ***** válasza:

Pedig van.

Nem feltétlen rondaság szükséges hozzá, de ha tanult ember vagy, akkor tudnod kéne, hogy a szerelem/vonzódás hormonális, kémiai alapon is működik, ha az nincs meg, semmi nem lesz férfi és nő között.

2012. ápr. 6. 12:24
 26/28 anonim válasza:
Szerintem nálam van az igazság a lányok azt mondják, hogy van a fiúk meg jól magukévá tennék de nem mondják, így a lányok azt hiszik van!
2012. ápr. 7. 22:49
 27/28 anonim válasza:
hiába papoltok hogy van ! igaza van a kérdezőnek nem létezik! ha van az max haverság pl én nem mondanám el soha egy lánynak a sexuális dolgaimat ! és az milyen hogy arról beszélgettem a csajjal kinek milyen volt a sex a partnerével? meg mi lehet a közös érdeklődési kör? ugyan már! meg nézni kéne egy statisztikát hogy hány barátságból lesz kapcsolat ! meg én soha nem tudnák nőre úgy tekinteni mint barátra hanem úgy tekintek mint sexuális dologra !
2012. ápr. 18. 03:06
 28/28 anonim válasza:

Az hogy neked nem volt benne részed, az nem jelenti azt hogy másoknál nem működik...

Egyébként ha megvan a véleményed valamiről, azt tartsd meg magadnak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Felesleges volt kiírnod a kérdést -.-'

Több mint 3éve van fiú barátom, de még csak meg sem fordult a fejünkben hogy az ágyban kössünk ki, vagy hogy egyáltalán több legyen köztük. Sokkal többet ér mint bármilyen más 'lánybarátnőm'

ideigóráig vannak lány barátnőim, de rühellem mikor versengenek/utálkoznak/pletykálnak/nyávognak/kurvulnak stb...

Nem vagyok fiús lány..sőőt..de mégis jobban kijövök srácokkal, mint ezekkel a kis pinavirágokkal...

2012. ápr. 19. 20:20
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!