Miért nincs fiú lány barátság? Mert nincs! És ne jöjjetek azzal, hogy van.
valamelyik tag mindig többet akar...
de van rá példa, nem is egy :)
Számodra azért nincs, mert képtelen vagy a lányokat emberszámba venni. Ha nem valami ufónak néznéd őket, észrevennéd, hogy olyan nagyon sok dologban nem is különböztök, így simán lehetnétek barátok.
Lányok részéről is létezik ugyan ez.
Az meg, hogy valamelyik mindig többet akar, miért is baj? Megmondod a másiknak, ha benne van, akkor megtaláltad a mindenki által annyira keresett NAGY Ő-t. Ha nemet mond, akkor is nyertél egy barátot, közben kereshetsz más csajt és kész.
Az emberek annyira túl tudják bonyolítani önmaguknak az életüket, hogy az szinte már botrány.
Azt, h vmi nincs, csak akkor tudod bizonyítani, ha minden lehetőséget megvizsgáltál v vmi módszerrel, pl teljes indukció, bizonyítottad. Utóbbira nem látok esélyt, és mindenkit sem tudsz vizsgálni. Azt viszont, h nincs igazad, könnyebb bizonyítani, mert elég csak egy ellenpéldát találni, én meg helyből tudok 2-t. :D Volt egy srác, akit 3 éves korunk óta ismerek, 14-18 éves korunkban legjobb barátom volt. Meg van egy exem, fél évet jártunk 18-19 évesen, utána összevesztünk, kölcsönösen kibäsztunk egymással, utána boldog voltam mással, akkor ő fäsz volt velem nagyon.. utána ő is összejött mással, azóta is boldog... engem dobott a srác, összetörtem, de ő kapart fel... és barátnak jó, nagyon is, de nem tudnék újra összejönni vele. Neki sem kellhetek, mert szereti a barátnőjét, azóta össze is költöztek.
20/L
Lényeg: Mind2-nél a kulcs az h TÚL JÓL ismertük már egymást. Ehhez nem kell rondának lenni. :D Egyszerűen nem tudunk úgy nézni egymásra ennyi információ után... de pont emiatt vagyunk nagyon jók barátnak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!