Hogy bírjátok a sok birka utastársat?
Figyelt kérdés
Sokszor már utálok kilépni az utcára, vagy utazni valahova. Mintha mindenki az utcán, buszon, metrón, villamoson a másikon akarná kiélni a mindennapos nyűgeit. Fellöknek, tolakodnak, úgy ülnek le, hogy két helyet foglalnak, semmiféle tekintettel nincsenek egymásra az emberek. Ez annyira elkeserítő! Az udvariatlanságtól, bunkóságtól senkinek sem lesz könnyebb az élete (éppen ellenkezőleg!), nem lesz senkinek magasabb fizetése, nem fog megoldódni az életében felmerülő problémája. Miért kell a másikkal még igy is kicseszni, az élet úgyis hozza a nehézségeket, nem lehetne odafigyelni egymásra, legalább ennyivel meg lehetne könnyíteni a mindennapokat!2009. jún. 15. 17:19
11/11 anonim válasza:
Én busszal utazom suliba 5 és fél éve. Csak 2 állandó, kövér utassal van bajom aki ismeri a sofőrt, ők bunkók, na mindegy, meg két másik kategória van: öregasszonyok(nem az aki alig tud járni, hanem az aktívabbakkal) és sötét bőrűek(nem mindegyik innen se persze). Bunkó tolakodás, zenehallgatás, ezek a leggyakoriabbak, engem inkább a bűz zavar legjobban.
Na szóval én úgy birom ki hogy mindig utolsónak szállok fel, és ha marad hely leülök, ha nem marad odaállok ahonnan már vagy csak leszállni kell(csuklós rész, vagy ahhoz hasonló az újabb típusokon) vagy leülni.
4ezer lakosú faluból 25(vagy több) fős városba van amit leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!