Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy bírjátok a sok birka...

Hogy bírjátok a sok birka utastársat?

Figyelt kérdés
Sokszor már utálok kilépni az utcára, vagy utazni valahova. Mintha mindenki az utcán, buszon, metrón, villamoson a másikon akarná kiélni a mindennapos nyűgeit. Fellöknek, tolakodnak, úgy ülnek le, hogy két helyet foglalnak, semmiféle tekintettel nincsenek egymásra az emberek. Ez annyira elkeserítő! Az udvariatlanságtól, bunkóságtól senkinek sem lesz könnyebb az élete (éppen ellenkezőleg!), nem lesz senkinek magasabb fizetése, nem fog megoldódni az életében felmerülő problémája. Miért kell a másikkal még igy is kicseszni, az élet úgyis hozza a nehézségeket, nem lehetne odafigyelni egymásra, legalább ennyivel meg lehetne könnyíteni a mindennapokat!
2009. jún. 15. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen igazad van! Én néha beszólok amikor már nem bírom.
2009. jún. 15. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Felmérem az erőviszonyokat... és hallgatok. Csak egyéb társaságban kerül szóba néha ez a téma. Ott nem számítok megtorlásra.
2009. jún. 15. 17:26
 3/11 anonim ***** válasza:
66%

Hát igen, sajnos az a szomorú, hogy itthon, a saját hazánkban ezt kapjuk magyar és nem magyar honfitársainktól.

Főleg az utóbbiaktól...

Szóval, nehezen bírom, kényelmetlen a tömegközlekedéssel utazni, de kocsival sem lehet sokkal jobb a helyzet, csak egy fokkal. :S

2009. jún. 15. 17:27
 4/11 anonim ***** válasza:
96%
Erősebb és nagyobb vagyok, mint az ilyenek 99%-a :)
2009. jún. 15. 18:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Jó neked! 50 kilósan kicsit más a helyzet.
2009. jún. 15. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:
92%
17.27-es milyen az a nem magyar honfitárs? :))))
2009. jún. 15. 23:38
 7/11 anonim ***** válasza:
98%

17.27 vagy enyhén idegengyűlölő,de mindenképpen súlyos képzavarban él...idegen és mégis honfitárs?

namindegy,szóval kitalálom,budapestről beszélsz.én egyre jobban utálok itt élni,az emberek nem törődnek egymással,üvöltöznek,kiakadnak,bunkók....bár nem tudom,milyen vidéken/kisvárosban a helyzet

2009. jún. 16. 00:53
 8/11 anonim ***** válasza:
37%

Szerintetek kik azok?

Ti hol éltek??

:S

2009. jún. 16. 16:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem bírom őket. Gyakorlatilag most már minden alkalommal beszólok, amikor

- nem köszöni meg, hogy el- vagy előreengedtem;

- odaáll, ahol én vagyok, és rágyújt;

- nem törődik azzal, hogy merre száll a kifújt cigarettabűze;

- eldobja a szemetet;

- hamarabb kezd el fölszállni, minthogy kifújná a cigarettabűzt;

- hamarabb kezd el fölszállni, minthogy leszállnék;

- tolakodik, hogy hamarabb tudjon leszállni, pedig látja, hogy előttem egy néninek segítenek leszállni;

- nem adja át a helyét a várandós hölgynek;

- stb.

Ilyenkor mindig megilletődnek kicsit, de szerintem tartós hatást csak akkor tudnék elérni, ha beleverném az orrukat a saját szarukba. De ha csak így verbálisan teszem, az félek, nem elég. Esetleg, ha többen csinálnánk ezt és elérnénk a kritikus tömeget...

2009. jún. 17. 11:02
 10/11 anonim válasza:
100%

Amikor amúgyis fáradt vagyok, vagy rossz a kedvem, nagyon nehezen tudom elviselni a heti 2X3 óra vonatutat.

A következő dolgoktól tudok frászt kapni ilyenkor:

-belépek a kabinba, érthetően megkérdezem, van e szabad hely, mire..NEM érkezik válasz, vagy esetleg valaki motyog valamit az orra alatt.

-felpaszírozom nagy nehezen a bőröndömet a polcra, miközben még egy kósza kérdés sem érkezik arra nézve, hogy van e szükségem segítségre.

-a kabinban meg lehet fulladni a melegtől,már levegő sincs, de az ablakot nem lehet lehúzni, mert valaki huzatot kap...

-a kabinokon kívüli térben mindig van egy-két jóember aki rágyújt, és leszarja, hogy hová megy a füstje(annak ellenére,h elvileg nem dohányzó az egész kocsi.) ..ilyenkor még idegesítőbb,ha nem lehet lehúzni az ablakot.

-mikor meg van telve az egész vonat és kivül maradtak már csak állóhelyek, eszébe nem jutna a nagy suláp fiatalembereknek/hölgyeknek, hogy átadják a helyüket időseknek, kisgyerekeknek, stb.

...

2009. jún. 27. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!