Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem vesz, de...

Mit tegyek ha nem vesz, de nagyon nagyon fontos?

Figyelt kérdés

Kb 2 éve hordom ugyanazt a szemüveget és már kell egy új de anyám nem akar venni(CSAK új keret kellene de...)

mért nem vesz?Már 2 éve ugyanaz van tiszta roncs...

pedig csak ez az első keret amióta szemüvegem van.Szerintetek mit tegyek h vegyen?Ennyire kell nyígnom egy olyan dologért ami jár?

2012. márc. 30. 17:54
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Én magyar vagyok,nem cigány.Diákmunkát szerintem 12 évesen nem lehet elvállalni.És szerintetek egy 2 éves szemüveg milyen?még ha nagyon óvom akkor is.Több helyen kopott.És a többi osztálytársamnak is már régen új szemüvege van.Tudom h nem az a fontos h milyen cuccaim vannak hanem az h legyen normális családom és egészséges legyek.Szerencsére egészséges vagyok ,ahoz viszonyítva h másoknak milyen nagy problémáik vannak.Az h szemüveges vagyok nem nagy baj.De a normális család nem adatik meg nekem.Apám minden nap kinyilvánítja ,hogy mennyire utál.És ezt tök komolyan mondom.Inkább erről ne is beszéljünk ,mert elsírom magam mert úgy sem értitek meg.Ha tényleg szeretnek a szüleim akkor azt akarják hogy mindenem meglegyen és jó körülmények között tudjak felnőni.Nem?Akkor ,az Istenért,mért nem tudnak elmenni dolgozni.Nincs semmiféle betegségük.Miért? :'(
2012. ápr. 1. 05:58
 12/13 anonim ***** válasza:

mihez értenek? van szakmájuk?

van munkalehetőség a környéken?

Keresnek, vagy nem is akarnak elmenni?

miből éltek? mennyiből? (a segélyek arra is kevesek,hogy abból éhen lehessen halni)

2012. ápr. 1. 10:00
 13/13 A kérdező kommentje:
apám kap vmi pénzt.Úgy volt h megy külföldre de nem tudom mért nem megy.Án 12/L vok.Amikor mondom apámnak h mért nem megy dolgozni akkor röhögni kezd és azt mondja h én mért nem meek! Én??? én suliba járok.És már otthon apám olyan baromságokat szokott csinálni mintha agyára ment volna az itthonülés.:'(
2012. ápr. 1. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!