Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktatok AnimeCon-ra járni?...

Szoktatok AnimeCon-ra járni? Érdekel titeket a japán kultúra?

Figyelt kérdés
csupán kiváncsiság, ezen az oldalon vannak e animés emberek, netán el - e mennek az animeconi összejövetelre.. :)
2009. jún. 15. 15:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
55%

Én voltam egyen, a magyar con elég uncsi... bocs.

Japán kultúra? A mai, vagy a múlt? A mai japán kultúra undorító, úgy ahogy van, nem nyugati embernek való. A régiben voltak elemek, amik nagyon megkapóak.

Amúgy Anime és manga fan vagyok. :)

2009. aug. 15. 12:11
 12/26 anonim ***** válasza:
76%

Imádom Japánt, szívesen elmennék oda egy ideig!!:D

Animeconon még nem voltam, úgy volt a nyárira mehetek, de aztán mégsem:'( De ha eljutok, mindenképpen cosplayezni fogok, Oosaki Nana leszek=^.^=

2009. aug. 15. 12:51
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
18:22, aki olyat ír, hogy "mennyünk", az nem tudom, mlyen jogon ostobáz le bárkit is...
2009. aug. 15. 18:38
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, hogy dög fáradt vagyok mert egész nap melóztam és nem tudok teljesen odafigyelni a helyesírásra.
2009. aug. 15. 19:09
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok belekontárkodni, de én egy nehéz nap után is odafigyelek a helyesírásra.

Amúgy mi a vita tárgya mert nagyon nem tudom követni:S

2009. aug. 15. 19:12
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
Hozzáteszem, próbáld ki. Csináld azt amit én, reggel 7-től délig konditerembe edzel, aztán 2 órától 5 óráig fát vágsz. Szerintem téged se érdekelne a helyesírás. Úgyhogy erről meg ennyit.
2009. aug. 15. 19:12
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha már mindenki offol, akkor én pedig megjegyzem, hogy ha dögfáradt vagyok, nem a gép előtt ülök, hanem elmegyek aludni :P
2009. aug. 15. 19:17
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

ma 19:12-es!

Szerintem senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig menjél konditerembe, 3 óra favágás meg lóf@sz. Annyir telente simán én is csinálok, pedig 50 kilós lány vagyok...

L17

2009. aug. 15. 19:24
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

Márpedig én nem csak telente vágok fát drágám... hanem amint látod nyáron is, és nem hetente egyszer, hanem hetente 4 alkalommal.

Igen, pisztolyt senki nem tart a fejemhez, de azért megyek mert nekem ez a hobbim, ez volt 4 éve is, és még most is.

Gép előtt meg még azért ülök mert filmet töltök le, (gondolom azt még szabad)

2009. aug. 15. 19:28
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Én se hetente egyszer, drágám... Anya egyedül nevel, neki erre nincs ideje, mert egész nap dolgozik, és kb októbertől márciusig nekem is hetente többször meg kell csinálnom, de nem használom ürügyként, hogy miért nem tudok írni.
2009. aug. 15. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!