Szoktatok AnimeCon-ra járni? Érdekel titeket a japán kultúra?
Én voltam egyen, a magyar con elég uncsi... bocs.
Japán kultúra? A mai, vagy a múlt? A mai japán kultúra undorító, úgy ahogy van, nem nyugati embernek való. A régiben voltak elemek, amik nagyon megkapóak.
Amúgy Anime és manga fan vagyok. :)
Imádom Japánt, szívesen elmennék oda egy ideig!!:D
Animeconon még nem voltam, úgy volt a nyárira mehetek, de aztán mégsem:'( De ha eljutok, mindenképpen cosplayezni fogok, Oosaki Nana leszek=^.^=
Nem akarok belekontárkodni, de én egy nehéz nap után is odafigyelek a helyesírásra.
Amúgy mi a vita tárgya mert nagyon nem tudom követni:S
ma 19:12-es!
Szerintem senki nem tart pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig menjél konditerembe, 3 óra favágás meg lóf@sz. Annyir telente simán én is csinálok, pedig 50 kilós lány vagyok...
L17
Márpedig én nem csak telente vágok fát drágám... hanem amint látod nyáron is, és nem hetente egyszer, hanem hetente 4 alkalommal.
Igen, pisztolyt senki nem tart a fejemhez, de azért megyek mert nekem ez a hobbim, ez volt 4 éve is, és még most is.
Gép előtt meg még azért ülök mert filmet töltök le, (gondolom azt még szabad)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!