Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktatok AnimeCon-ra járni?...

Szoktatok AnimeCon-ra járni? Érdekel titeket a japán kultúra?

Figyelt kérdés
csupán kiváncsiság, ezen az oldalon vannak e animés emberek, netán el - e mennek az animeconi összejövetelre.. :)
2009. jún. 15. 15:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
79%

Egyszer talán elmegyek egy con-ra, de én inkább szerepjátékos vagyok, mint animés, úgyhogy inkább live-ozok :)

A japán kultúrából pedig a japán-kert, a zen-kert és a bonsai-ok érdekelnek az animéken kívül. A többi furcsaságukra inkább nem vagyok kíváncsi, nekem már sok anime is sokk...

2009. jún. 15. 15:49
 2/26 anonim ***** válasza:
84%

én nagyon szeretem az animét, és a mangát is :D

szívesen elmennék egy con-ra :)

2009. jún. 15. 17:14
 3/26 anonim ***** válasza:
84%

Az egyik barátom szokott cosplayezni, én öltöztetem de ennyi, egyem a búráját olyan jól nézett ki Vampire Knightos Zeroként, minden nap úgy kéne járnia:D

Én tömegiszonyos vagyok ezért nem megyek con-ra csak, egyébként imádok mindent ami japán vagyis ázsiai, főleg a mangákat szeretem:)

2009. jún. 15. 17:32
 4/26 A kérdező kommentje:
Énis így vagyok vele, szeretem az Animéket és a Mangákat. nekem a kedvencem a Death note<333 animeconra énse nagyon járok sűrűn, bps vagyok,elmehetnék.. de nemtudom valahogy sose jön össze, de a nyárira elmegyek :D
2009. jún. 15. 17:40
 5/26 anonim ***** válasza:
81%
Én nem vagyok animés, szeretem a japán kultúrát, de nem az animék miatt (egyébként semmi bajom az animékkel, vannak jók) és egyszer elmennék egy Animeconra, csak úgy kiváncsiságból, hogy milyen.Az a baj, hogy nincs kivel mennem, egyedül meg nem jó.
2009. júl. 18. 01:12
 6/26 anonim ***** válasza:
76%
Én személy szerint még nem voltam conon, de imádom a japán kultúrát. De legalább is a magákat, aniéket és a japán antológiákat! Egyik nagy vágya hogy 1x kijussak Japánba!
2009. aug. 3. 16:23
 7/26 anonim ***** válasza:
69%
Elnézést a mangákat szeretem nem magákat!
2009. aug. 3. 16:24
 8/26 anonim ***** válasza:
76%
Én évek óta rendszeresen járok, de már kezdem megunni, mert túl sok a 13-14 éves visítozós yaoi-fangirl, és úgy érzem, kinőttem már az ilyesmiből. Már egyáltalán nem olyan, mint régen, amikor csak párszáz, teljesen normális, visítozásmentes résztvevő volt... Ennek ellenére most a nyárira is elmegyek, mert sok olyan barátom van, akikkel egyedül ilyenkor tudok összefutni.
2009. aug. 13. 15:13
 9/26 anonim ***** válasza:
37%

- Érdekel titeket a japán kultúra?

- Magasról szar*k rá, ez a sok hülyeség meg nem tudom mire jó... hülyítik az embert vele :)

Persze a magyar kultúrát meg terjesszük, ismerje az egész világ, meg minden, de amit mások hoznak ide, az már hülyeség... :D Ez az, így kell gondolkodni, emberek!

Azt ne mondd, hogy neked nincs/nem volt fiatal korodban valamilyen együttes, film, stb, amiért rajongtál, ez is pont ugyanolyan, nem elítélendő.

2009. aug. 14. 20:00
 10/26 anonim ***** válasza:
68%

Jaééééértem, amit te szeretsz, annak van értelme, de amit mások, annak már nincs, azt le kell szólni. Én mi vagyunk a birka nép, mert nem azt szeretjük, amit te. Egyre jobb :D

Én se szólok le senkit, amiért például Barátok Köztöt néz, pedig nekem az ilyenek abszolút nem jönnek be. De attól, hogy valaki ezeket szereti, még nem lesz hülye, meg birka, aki meg mást szeret, az nem lesz szent.

Na jó, elkanyarodtam, abbahagyom az offolást.

2009. aug. 15. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!