Szoktatok AnimeCon-ra járni? Érdekel titeket a japán kultúra?
Egyszer talán elmegyek egy con-ra, de én inkább szerepjátékos vagyok, mint animés, úgyhogy inkább live-ozok :)
A japán kultúrából pedig a japán-kert, a zen-kert és a bonsai-ok érdekelnek az animéken kívül. A többi furcsaságukra inkább nem vagyok kíváncsi, nekem már sok anime is sokk...
én nagyon szeretem az animét, és a mangát is :D
szívesen elmennék egy con-ra :)
Az egyik barátom szokott cosplayezni, én öltöztetem de ennyi, egyem a búráját olyan jól nézett ki Vampire Knightos Zeroként, minden nap úgy kéne járnia:D
Én tömegiszonyos vagyok ezért nem megyek con-ra csak, egyébként imádok mindent ami japán vagyis ázsiai, főleg a mangákat szeretem:)
- Érdekel titeket a japán kultúra?
- Magasról szar*k rá, ez a sok hülyeség meg nem tudom mire jó... hülyítik az embert vele :)
Persze a magyar kultúrát meg terjesszük, ismerje az egész világ, meg minden, de amit mások hoznak ide, az már hülyeség... :D Ez az, így kell gondolkodni, emberek!
Azt ne mondd, hogy neked nincs/nem volt fiatal korodban valamilyen együttes, film, stb, amiért rajongtál, ez is pont ugyanolyan, nem elítélendő.
Jaééééértem, amit te szeretsz, annak van értelme, de amit mások, annak már nincs, azt le kell szólni. Én mi vagyunk a birka nép, mert nem azt szeretjük, amit te. Egyre jobb :D
Én se szólok le senkit, amiért például Barátok Köztöt néz, pedig nekem az ilyenek abszolút nem jönnek be. De attól, hogy valaki ezeket szereti, még nem lesz hülye, meg birka, aki meg mást szeret, az nem lesz szent.
Na jó, elkanyarodtam, abbahagyom az offolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!