Szoktál beszélgetni tőled alacsonyabb képzettségű, kevésbé művelt emberrel? Mi a véleményed róla?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 07:46
11/14 anonim válasza:
Pont olyanok, mint a felsővezetők, csak kevesebb köztük a paraszt. Egy jó szakember minden esetben többet tud a főnökénél, csak ebben a barom országban diploma nélkül senkit se vesznek emberszámba.
12/14 anonim válasza:
Szoktam. De tudatosan kerülöm a bonyolultabb, egyéni véleményt kívánó témákat (pl. politika, irodalom). Sajna elég fiatalon eljutottam oda, hogy már nem akarom megváltani a világot.
13/14 A kérdező kommentje:
Igen, pontosan két diplomám van (szintén nem vett.). De nem is ez a lényeg, mert mint mondtam, nagyon sok területhez hozzá sem tudok szólni. Csak a kérdés kiírásakor kicsit elborult az agyam az egyik ismerősömön, akivel épp beszélgettem. Leírtam, miket állít. Azt sem érti, mi a gond a dohányzással, hiszen nem okoz egészségkárosodást (szülei gégerákban haltak meg), és miért ne cigizhetne egy kismama.
2012. márc. 31. 08:41
14/14 anonim válasza:
A gimnáziumban a nagyon hajtottam magam és csak a felvételi tárgyakra koncentráltam ezért a többi az mind másodlagosnak számított és nem tanultam őket rendesen.Sok érettségizett többet tud dolgokról mint én.Ahogy mondani szoktam egy mások szerint bonyolult matematikai példát könnyen megoldok de ha elém tenne valaki egy verset hogy elemezzem ahhoz nem tudnék méh hozzászólni sem.Lehet egy olyan akinek csak érettségije van könnyen elemzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!