Milyen érzés gazdagnak lenni?
Nem kell aggódnod a rezsi és egyéb kiadások miatt, ha eszedbe jut valami amire szükséged van megveszed, ha elromlik valami nem kell várni arra, hogy megjavíttasd vagy egyszerűen kicseréled.
A gazdagság nem abban rejlik, hogy hirtelen sok pénzed lesz amit nem tudsz elkölteni. A gazdagság abban rejlik, ha van pénzed és NEM költöd el, majd egyre több lesz és a végén valóban, ha akarnád sem tudnád elkölteni.
19:41 vagyok
Azért mekkora tükör már az, hogy ennyire lepontoztak azokról az emberekről akik lepontoztak. Elárulok egy titkot: Nem vagyok gazdag, de tudom milyen érzés annak lenni...
Hát.. :D Soha nem lesznek gazdagok akik lepontoztak, ebben majdnem biztos vagyok.
Én erre egyet mondok:
"Nem a munkád vagy... és nem is a bankbetéted! Nem a kocsid vagy és nem a tárcád tartalma! Nem egy menő ruha vagy! Egy bohóckodó ganajkupac vagy a világban.." (Fight Club)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!