Írtok novellát/történeteket/mesét/verseket? Ha igen, azt elmondjátok a környezeteteknek?
Én már 3,5 éve írok, eddig 19 novellát írtam. De nem tudja még senki :D Az interneten teszem közzé amiket írok. Olyan furcsa, valamiért nem merem elmondani senkinek se, még a legjobb barátnőmnek se, pedig ő mindent tud rólam :S Pedig olyan szívesen belekiabálnám a világba hogy igen írok, és lehet valami érzékem van hozzá, mert akik elolvassák azoknak tetszik :)
Ti hogy vagytok ezzel?
Igen, és igen :) Viszont csak névtelenül, névtelen közönségnek mutatom meg őket, ismerősöknek soha - egyetlen kivétel drága jó magyartanárom volt, akinek három évébe telt kicsikarni tőlem pár verset. Én vállalom, hogy vannak emberek, akiknek tetszik, amit csinálok, vannak, akiknek nem, mindenkinek szíve joga véleményt alkotni. De, akik ismernek, ne ez alapján tegyék.
Az ok: ha ismeretlen olvassa el, azt írja meg véleményben, amit gondol. Ha valamit elcsesztem, megmondja, jobb esetben azt is, hogyan javíthatok rajta, ahogy azt is, ha jól csináltam. Ha viszont ismerős, akkor már nem feltétlenül lesz ugyanaz, amit mond, és amit gondol róla, hiszen vagy elfogult, vagy nem akar megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!