Mit lehetne velük kezdeni? Botrányos amit művelnek!
Kicsit hosszú lesz. ://
Két roma származású osztálytársam nagyon sokat képzel magáról. A lányokat lek*rvázzák,a fiúkat elmondják minden b*zinak,de amikor segítségre van szükségük,vagy épp nincs a közelbe más,egyedül vannak,akkor meg megy a nyalizás,olyankor normálisak. Csapatba van nagy szájuk,mint mindnek,egyedül semmik. Fenyegetőznek,olyanokat vágnak hozzánk,hogy "Rák a melledbe",így megb*sznak,visznek a négyesre. Osztályfőnök és a szüleik előtt tagadnak mindent,ők a jó gyerekek olyankor. Az egyiknek az anyja bejött múltkor a fiáért mert mentek orvoshoz,bejött órára. Ott szidta a fiát mindenki előtt,hogy hogy képzeli tönkre vágni az órát,elnézést kért a tanárnőtől aztán elmentek...
Ha meg szóltunk egy erősebb ismerősnek,hogy állítsa már le a kis senkiket,be voltak parázva,tördelték az ujjukat,vagy épp elszaladtak...
Pár tanárral szemben olyan hangnemet engednek meg,hogy az valami hihetetlen. Összegyűrik a papírt,hozzávágják a tanárhoz ezzel a szöveggel,hogy :"Edd meg" vagy "Haljá meg". Barátnőm már feljelentést akart tenni,mert az egyik zaklatta. A másikat jobban lehet befolyásolni,azt akinek az anyja bejött órára,az csendbe marad pár hétig,ha osztályfőnök lerendezi. A másiknak már sokadik fegyelmi tárgyalása volt,úgy volt eltakarodik végre innen,de még mindig itt van. Már nagyon véges mindenki türelme,év elején is ez volt,hogy zaklatták barátnőmet meg még pár osztálytársamat,én is megkaptam a "büdös magyar k*rva" jelzőt,mert kiálltam a barátaimért.Egy időre lecsendesedtek,aztán most megint elkezdték. Osztályfőnöknek nem tudunk szólni,egy jó ideig nem lesz iskolába. Mit tegyünk? Egyáltalán mit tehetünk? ://
Mert gondolom nekünk nem sok eszköz van a kezünkbe. :/
14/L
tudom hogy rossz neked, de ők inkább sajnálni valók, mivel a szókincsük is ennyi, ezért más jelzőket nem várhatsz el tőlük, persze ez téged nem vigasztal,
ésha barátkoznátok velük, elhívnátok ebédre őket az otthonotokba?
kicsit hülyén hangzik ugye?? lehet hogy beválik
barátra szeretetre vágynak, írígyek, féltékenyek, sérültek
azt is tudom hogy ez téged nem igazán érdekel, és meg is értem, csak a magyarázatot írtam le
1.
Te normális vagy, ilyeneket hazavinni, aztán lehetne leltározni, szerinted ezt a kiraklak a 4-esre, honnan szedték? Otthonról. Elviszik az egyiket, akkor a másik vissza fog venni magából, ha nem, szóljatok az anyjának.
Az egyiknek van egy idióta unokatestvére,hagy ne mondjam mit csinálnak azok együtt,egymással...az a gyerek rontotta el mindkettőt...
Cigizni van eszük...ha már nem érdekli a tanulás,akkor legalább a többit hagyná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!