Dinnyelove kérdése:
Fel fogok robbanni! Mi csináljak?
Figyelt kérdés
Júniusban voltam táborban az osztályommal, akkor kitaláltak egy idióta viccet(ami persze csak nekik vicces éss rólam szól)
Akkor két barátom is elkezdett vele cikizni,ők már békén hagytak . de egyedül a legjobb barátnőm tartott ki mellettem nyár óta. most március van de még midig piszkálnak, viszont most már mindenért. 20 osztálytársamból 10 hagy békén...
2012. márc. 19. 19:52
1/4 anonim válasza:
Ne robbanj fel! A barátnőd melletted áll és ezt jó tudni. Az osztálytársaiddal meg ne foglalkozz. Nem tudod megtiltani tőlük a röhögést. Esetleg elvonni tudod a figyelműket a piszkálásról, de akkor se fognak leállni, ha nem akarnak.
3/4 A kérdező kommentje:
annak nagyon örülök hoy a barátnőm mellettem van, és igen az osztálytársaim valószínű hogy nem fognak leállni, majd igyekszem nem odafigyelni rájuk
2012. márc. 20. 18:35
4/4 A kérdező kommentje:
A “viccet“ nem szívesen írom le, maximum elküldom üzenetben
2012. márc. 20. 18:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!