Van itt olyan nyíregyi, aki megy az áprilisi Nightwish koncertre?
Én Nyíregyházán élek és nagyon-nagyon el szeretnék menni. A gond csak az, hogy nincs kivel. A barátaim megmondták, hogy ők nem jönnek, vagyis utaltak rá, de elég világos volt számomra. Egyedül meg mennék én, ha Pesten laknék, de így nem merek menni, mert akkor vonattal kéne. Az odafele út még oké is, de visszafele irtózatosan félnék. Vagy ha valaki el is vinne, addig mit csinálna a másik, amíg én a koncerten vagyok? Teljesen el vagyok keseredve, hogy ők a kedvenc együttesem, most leszek itt Magyarországon, és egyelőre nagyon úgy fest hogy esélyem sincs elmenni. Igaz, hogy 10.000 a jegy, de nekem megérné.
Nincs itt olyan, aki még szívesen elmenne, de egyedül lenne? Akkor legalább el tudnánk menni és nem is kéne félni :) Félek, hogy ki tudja mikor jönnek legközelebb, lehet csak nagyon sok idő múlva. Most itt az esély, nem szeretném elszalasztani.
Amúgy 17 éves lány vagyok. :)
Én 2005-ig bármikor szívesen elmentem volna egy Nightwish koncertre, de a jelenlegi felállásban már nem annyira nagy kedvenc mint régen volt.
Egyébként képes lennél egy teljesen idegen emberrel menni ?
Jogos a kérdésed, természetesen úgy gondoltam, hogy előtte találkoznánk párszor, hogy ne az induláskor lássuk egymást először. Persze ez így elég kockázatos, de ha találkoznék előtte azzal aki szívesen jönne, úgy mindjárt jobb lenne.
Én a mostani felállást is szeretem, bár tény, hogy Tarja hangja utánozhatatlan volt, de én a mostani dalokat is nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!