Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nightwish 2012, Mo. Szerintete...

Nightwish 2012, Mo. Szerintetek lesz autogram osztás?

Figyelt kérdés

Nagyon várom, barátokkal megyek, osztályból is lesznek, sajnos még jegyet nem vettem, de be vagyok zsongva, mert már el akartam menni koncertjükre, és azon tűnődtem, lesz-e lehetőség erre? Esetleg régebben volt-e ilyen, vagy valami? :D Örülnék neki ha lenne, de feleslegesen nem akarom beleélni magam, sóval gondoltam megtudakolom, ki mit tud erről =]

17/f

2012. jan. 17. 21:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Nightwish helyett inkább Opeth-re megyek személy szerint. Szerintem lesz, ha nem akkor felmászol a színpadra és Marco-tól gitár közben kérsz egyet :D
2012. jan. 17. 21:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát ha ez kell, akkor felmászok XD :D
2012. jan. 17. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:

nem lesz. papplászlóba nem nagyon van. max ha órákat vártok és a buszuknál elcsípitek őket hajnali 3kor....

én jobban örülnék mondjuk ha a black sabbath jönne, az új nw már annyira nem izgat, de jó mulatást azért :D

2012. jan. 18. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:
Felvidékről fogok elmászni, ha sikerül, meg lesz kivel és ha kell akár 10 órát is várok de nekem muszaly egy fotót készitenem Jukkával :D
2012. jan. 19. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Nemhinném hogy lesz hivatalosan, csak ha el tudod kapni őket valahol... De ha Marcohoz mászol, én is megyek...:D

Háhá, én első nap megvettem a jegyeket, amint lehetett.;)

Ja és örülök hogy vannak még szép számmal, akik szeretik. Sajnos felénk kevés ilyen van.:(

14l

2012. jan. 20. 16:06
 6/9 anonim ***** válasza:
remélem lesz..istenem már nagyon nagyon várom..én is mászom a színpadra ha kell :)
2012. márc. 6. 20:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Én már csak annak is örülnék, ha tudnék kivel menni, ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy max egyedül mennék...

Pedig nagyon szeretem őket, ők a kedvenc együttesem.

2012. márc. 19. 15:09
 8/9 anonim válasza:
Autogram osztás nagyon jó lenne, de nem hiszem, hogy lesz. Utolsó, szerintem ha nem megy veled senki akkor menj el egyedül! Én Rihannán voltam egyedül, és nagyon jól éreztem magam :) Erre is úgy volt, hogy egyedül megyek, most egy ismerőst végül sikerült találnom :) 24/L
2012. márc. 23. 18:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismét a felvidéki vagyok, aki úgy néz ki nem megy sehova, mivel nincs senki aki menne velem, és éjszaka meg nem akarok magamba kullogni Budapesten :( szóval jó szórakozást mindenkinek, adjátok át üdvözletem a zenekarnak ha sikerül :D
2012. ápr. 2. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!