Múmia múzeum Palermóban - normálisak?
CSAK ERŐS IDEGZETŰEK OLVASSÁK!
Turisztikai látványosság Palermóban a múmia múzeum.
http://www.youtube.com/watch?v=DQB6zibL5ng
Tudom, nem vagyunk egyformák, eltérő kultúra, mint a mienk, de én eléggé felháborítónak tartom, hogy ezek a szerencsétlen emberek ilyen méltatlanul végezték - hogy néznek ki ezek a múmiák? A legvéresebb horrorfilm elbújhatna mögötte. Szerintem elég kegyeletsértő - legalább is sem én, sem a családtagjaim nem szeretnénk holtunk után embereket rémísztgetni. Pár kivételtől eltekintve egy tömény borzalom egy ilyen rosszul balzsamozott múmia. Ráadásul gazdag családok "temetkeztek"
ide...
A kegyeletsértés nem vonatkozik mindenre és ezekre sem, csak ha tudvalevően élnek rokonok, vagy vallási ereklyének számít.
Ezekről a múmiákról már senki sem tudja, hogy egyáltalán kik is lehetnek a leszármazottai, ez a múlt homályába vész. Ez régészeti és történelmi dolog, és semmi köze a kegyeletsértéshez. Aki meg nem bírja, hát ne nézze meg. Szerencsére nem kötelező oda elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!