Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a képről?

Mi a véleményetek erről a képről?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nos, anyukám mindig azzal nyaggat, hogy csináljak már magamról egy normális képet, mert ezek a telefonosak szerinte rosszak. Most csináltam egyet, de neki még ez se jó, na de komolyan mi a gond ezzel a képpel?

[link]

2012. márc. 16. 07:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kilóg belőle a hajad.
2012. márc. 16. 07:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Tudom, elszúrtam..xd
2012. márc. 16. 07:59
 3/11 anonim ***** válasza:

sztem jó lett!!

Anyukád meg unatkozik!!

2012. márc. 16. 08:01
 4/11 A kérdező kommentje:
xdd..Köszi,lehet.
2012. márc. 16. 08:05
 5/11 anonim ***** válasza:
Van már fogszabályozód? Miért nem nevetsz teli szájjal a fényképen?
2012. márc. 16. 08:25
 6/11 anonim ***** válasza:
anyukád egyszer már írt ide és képet is tett ki (de gondolom tudod) na mind1 ... szerintem ez a kép már jobb mint amit anyud rakott ki, bár valahogy még mindig nem az igazi
2012. márc. 16. 08:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Csak mert nem túl jó ötlet ilyen internetes oldalakon közzétenni a képeidet. Bárki visszaélhet vele. Egyébként a kép nem rossz.
2012. márc. 16. 08:39
 8/11 anonim ***** válasza:

A kép jó, de ha így haladsz tipikus magamutogató ribi leszel ,nemsokára jönnek a kacsaszájú képek a tükörben mobillal a kézben ,meg a pucsítós csöcsvillantós képek a pofakönyvön, akkor anyád biztos büszke lesz rád!

Ha rám hallgatsz :képet netre ne!

2012. márc. 16. 16:48
 9/11 anonim válasza:

A vélemény:

Lehetne annyi eszed hogy legalább facebookon kérded meg a barátaidat, és nem egy olyan helyen, ahol rengeteg beteg idióta megfordul (tisztelet a kivételnek).

Soha ne rakj ki magadról képet ilyen oldalon, főleg ilyen fiatal korban...

Aranyos kislány vagy, de légyszíves gondolkozz is!

2012. márc. 16. 21:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Én is osztom a többiek véleményét: KÉPET NETRE SOHA!

Amúgy marha nehéz magadat fotózni. Kérd meg anyukádat, vagy ha van olyan ismerősöd, aki szeret és tud is fotózni (akár hobbi szinten), hogy fotózzon le, lehetőleg mondjuk egész alakos, vagy csak felsőtest-kép legyen, de szép háttérrel, jó megvilágításban. Erre a legjobb egy park, egy szép utca, ilyesmi, vagy ha otthon, akkor fehér fal elé állj be, és picit alulról fényképezzenek. Egy kicsit fordítsd oldalra az arcod, de közben nézz előre, picit emeld meg az állad. A zárt mosollyal nincs baj, elegáns:)

2012. márc. 17. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!