Vannak "sárga csekk" feladási gondjaid?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan oldod meg, vagy hidalod át?2012. márc. 14. 16:14
1/6 anonim válasza:
Milyen típusúakra gondolsz? Időhiány, sorállás, stb?
Nem nagyon, bár többször volt rá példa, hogy várnom kellett kb egy órát, mire be tudtam fizetni, mert probléma volt a fióknál... De általában olyan napot szemelek ki a csekkbefizetésre, amikor szabad vagyok. Folyóirat, könyv vagy rejtvény pedig mindig van nálam, tehát el tudom magam foglalni várakozás közben, esetleg bevásárolok addig, stb.
Más problémák, tehát pl. technikai, vagy csekk károsodása miatti gondok nem voltak még, remélheőleg nem is lesznek...
3/6 anonim válasza:
Ha jól sejtem pénz hiányból adódó gondjaid lehetnek?
4/6 A kérdező kommentje:
Végre valaki érti kérdést! /utolsó/
2012. márc. 14. 21:23
5/6 anonim válasza:
Sajnos úgy, hogy "lenyelem" azt a néhány száz forintnyi késedelmi kamatot. Ez van. Mindig azt utalom át, ami sürgetőbb. De van olyan hónap vagy hónapok, hogy egész jól állok a csekkek terén.
6/6 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Végre valaki érti kérdést! /utolsó/"
Talán ha normálisan fogalmaztál volna...
Mondjuk a válaszom így is nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!