Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hány ismerősöd van a facebook...

Hány ismerősöd van a facebook oldalon és mennyit ismert ebből személyesen?

Figyelt kérdés
Lehet 330 fős ismerettségi kör valós ismerettséggel?
2012. márc. 13. 21:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kb. 340 fő facebookon, és mindet ismerem személyesen. Volt osztálytársak, évfolyamtársak, rokonok, barátok, kollégák stb. Illetve egy van, akit személyesen nem ismerek, mert dél-amerikai, de évek óta tartjuk a kapcsolatot neten. Akit nem ismerek, azt nem szoktam visszaigazolni, bejelölni meg pláne nem. Viszont épp a napokban gondoltam rá, hogy le kéne törölni azokat az embereket, akikkel egyáltalán nem tartom a kapcsolatot, nem vagyok kíváncsi a kiírásaikra, csak ismerem őket. Ha ezt megteszem, utána fog maradni kb. 40-50 ember vagy még annyi se.
2012. máj. 29. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!