Utcán, vasútállomáson legtöbben a kuka mellé rakják a hulladékot vajon miért?
A vasárnapi naplóban szavazni lehetett megbüntetné e a szemetelőket, sokan szavaztak erre megbüntetnék őket ez lenne a magyar mentalitás ?
Ezenkívül a vasútállomásokon a tiltás ellenére ugyanúgy dohányoznak tapló és alkoholbeteg emberek valamint vonattal utazva szeméthegyeket látok elkeserítő !
TAlan meg ffiatal es tapasztalatlan vagy, keveset eltel. Hasonloan latok ilyet, de mindig azokra az emberekre gondolok, akik nehez korulmenyek kozott elnek, s orulnek annak, hogy a rezsijuket kifizetik, s talan nincs penzuk arra, hogy a szemet elhordasat is fizessek, ezert talaltak ki ezt a megoldast pl.
VAnnak udulo telkek, ahol kulon szemetes zsak van, amit db-ra lehet megvasarolni, 140 Ft, es azt kell elvinni a legkozelebbi lakott teruletre!
Bevallom, hogy hasonloan sokan a vasut allomasnal a kuka melle teszik le a zacskot tele szemettel, de nem csodalom, hanem sajnalom oket! Egy embernek joga van ahhoz, hogy eldontse mire kolti a penzet. VEhet elelmet, vehet dohanyt. Aki a dohany mellett dontott, a sajat penzebol vette meg, tehat had szivja el, s mivel mar sehol dohanyozni nem lehet, igy ott fogja elszivni, ahol lehetosege van arra!
Ezt kulfoldon igy nem teszik, mivel nincsennek rakenyszeritve, ezert buntetni sem tudnanak. TEhat egy ABC-ben, Plazaban nyugodtan lehet dohanyozni, a szemet elszallitasaert nem kell fizetni pl.
"A magyar embert az ag is huzza!" Meg az a csoda, hogy birjak, tehat erezz veluk egyutt!
Otthon, te is mellé rakod a szemetet, ha van kuka akkor ezek szerint nincs rá szükség ha van tiszta hely akkor azt fel lehet tölteni szeméttel, ha nem akarok dohányozni akkor is dohányozzak ?
Itt nem arról van szó nem tudja megvenni a szemetes zsákot sajnálom az ilyen embert a kérdésben az volt
A KUKA MELLÉ DOBJA A SZEMETET és egyéb helyre mondjuk sövény tetejére amely egy épület mellett van és arra lett volna hívatott szépítse a környezetünket !
ÉBRESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
Ez a kuka mellé szemetelés engem is idegesít, viszont sokszor nem az egyszeri ember tehet róla. Itt a környéken pl. túl ritkán ürítik a kukákat ahhoz képest, hogy mennyien járnak-kelnek errefelé. Sokszor már nem lehet beledobni semmit, mert csordultig tele van a szemetes, hiába ügyeskedik az ember, hogy az még ott maradjon a tetején, jön egy kisebb fuvallat, és lekerül a szemét a földre. Azt meg nem egyszer láttam, hogy úgy ürítik a kukát, hogy ami mellé potyogott (mivel bele már nem tudták dobni), azt szépen ott is hagyják a földön.
Na meg persze mindig van olyan ember, aki siet, bedobná ugyan a kukába a szemetét, de elbénázta, melléesett, de rohan a buszra, akárhova, és már nem lép vissza kettőt, hogy felvegye.
Meg ugye vannak azok, akik szimplán csak lesz*rják.
A kedvencem az volt, ezt még nyáron láttam a megállóban, hogy a nyugdíjas néni bontja ki a jégkrémet, megeszi, a papírját meg sunnyogva a háta mögé dobja (pont mögötte álltam), miközben kartávolságon belül volt neki a szemetes. Ezt még szó nélkül is hagytam volna, ha a néni ebben a pillanatban nem ripakodott volna rá egy srácra, aki a telefonjával együtt véletlenül kirántotta a zsebéből a zsebkendőjét (egyértelműen nem szándékosan, észre se vette). Na akkor felvettem a néni szemetét, kidobtam helyette és megkérdeztem, hogy a jégkrém-papírt mennyivel kulturáltabb dolog a hátunk mögé hajigálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!