Csak nekem tűnik úgy, h az állandóan Facebookot támadó emberek elég csúnyák? és irigyek?
Én egy jó ideig fenn voltam Facebookon, de aztán töröltem magam onnan, mert az embereknek egy olyan arcát ismertem meg, amit nem akartam. (Persze, ezek az emberek attól még nem változnak meg, hogy én letöröltem magam, de legalább én nem "csalódok" a nagy részükben tovább.)
Meg aztán, csak azért regisztráltam, hogy külföldi ismerősökkel tudjak kapcsolatot tartani, illetve mindenféle "közösségeknek" (amolyan állatvédők és "jogvédők") segíteni tudjak így is, de végül arra kellett rájönnöm, hogy ezekre mind nem annyira alkalmas a Facebook, hanem sokkal inkább alkalmas az "ökörködésre".
Amúgy, nem vagyok ronda. :D De bugyutaságnak találom az egészet. (És "öreg" sem igazán vagyok, 20 körüli az életkorom.)
Az egyetlen közösségi portál, ahol fenn vagyok, az a DeviantArt. Ott normális dolgokat is lehet csinálni. :)
inkább az a szerencsétlen aki a fészbúkon éli az életét
OWNED
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!