Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem gáz egy...

Szerintetek ez nem gáz egy kicsit?

Figyelt kérdés

Mostanában azon szoktam gondolkozni, hogy a magyarok mennyire hülyék. Az ilyen Fluor Tomikát meg ilyeneket ismeri mindenki, bezzeg ha azt mondom, hogy Gyurta Dani, Növényi Norbi vagy Kucsera Gábor akkor az emberek 70-80%-a csak néz, hogy kik ezek. És szerintem nagy szégyen, hogy aki csak szennyezi az országot és értelmetlen dalszövegeken kívül semmit sem ad, jobban támogatják, mint a világbajnokokat akikre büszkék lehetünk. Na meg a magyar feltalálókról nem is beszélve, naponta használunk olyan dolgokat amiket magyarok találtak fel, sokan mégsem tudnak semmit.

Most biztos fognak jönni olyan válaszok, hogy minek foglalkozok ezzel. Azért mert zavar.

2012. márc. 10. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Én mindig félek, ha ilyen kérdésre válaszolok. Rögvest jönni fognak az "igazad van" és a "jajmá, maraggyámá, ez egy szar ország, el kell költözni" válaszok.

Brrr.

Én személy szerint igazat adok neked, de mégsem ezt tartom a legeslegnagyobb problémának az országban. Nagyon durva értékrendbeli hiányosságokkal küzdünk és ez szül szinte mindent, ami a témában felhozható.

2012. márc. 10. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
63%

Nem tudom hogy hol kérdezel körbe, de normális helyeken szerintem inkább fordított az arány, azaz a 70-80% tudja ki Gyurta Dani, Növényi Norbi vagy Kucsera Gábor.

Nem mindenki full buta, bár van egy masszív igen ostoba réteg is.

2012. márc. 10. 22:52
 3/6 anonim válasza:
Elfajult itt lassan minden, meghaltak az értékek. A mostani fiatalság is sokkal butább és igénytelenebb, mint ami volt egy évtizede. Nem tudom mi lesz ennek a vége.
2012. márc. 10. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Sajnos ott van a szülők, és a nevelés problémája is, akik nem tudnak nevelni. Nem mindig az ő hibájuk, sokaknak nincs idejük, sok a meló, stressz, de van akikre egy kutyát nem bíznék, nem egy gyereket.

Egyébként nálunk a média (RTL Klub, TV2, stb) is iszonyat mód tompítja az embereket az idióta valóságshow, és sorozat dömpingjével. Sokaknak pedig ezek jelentik a nívót.

Néha itt a GYK-n is olyan kérdések vannak hogy nem tudom nevessek, vagy sírjak.

2012. márc. 10. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Egyébként az Angol gyerekek is életrevalóak, érdemes elolvasni ha még nem tettétek:

[link]

2012. márc. 10. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:

"Mostanában azon szoktam gondolkozni, hogy a magyarok mennyire hülyék. "

Mars külföldre. Mikor indul a géped?

2012. márc. 11. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!