Mi a legjobb dolog ami boldoggá tesz téged mostanában?
Figyelt kérdés
:)2012. márc. 8. 14:24
11/16 anonim válasza:
Egész nap pasikról álmodozok és elolvadok,amikor látok egy jó pasit a tévében:)Ja és egész nap rózsaszín ködben úszok,mert elképzelem,hogy van mellettem valaki:)Ne akarjátok tudni,hány éves vagyok,de nem ciki a korom,de nem is mondanám meg:)
12/16 A kérdező kommentje:
Nem is kérdeztük :D Én is szerelmes vagyok valakibe, ez kortól független :D
2012. márc. 8. 19:37
13/16 anonim válasza:
Engem a férjem, és a tudat, hogy gyereket akarunk. És hogy szerencsés vagyok, mert egészséges a családom és én is, dolgozom, tudom támogatni a szüleimet, és mert jön a tavasz :)
14/16 anonim válasza:
Ha a lány, akibe szerelmes vagyok viszonozná az érzéseimet... Az lenne a legjobb dolog a világon, és minden mást leszarnék.
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, én is pont ilyen helyzetben vagyok! :) De nem adom még fel! :)
2012. márc. 14. 05:50
16/16 MartinMetalCore válasza:
A jó idő a zene a gitározás, és a nyugalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!