Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt az egyik...

Miért csinálja ezt az egyik barátnőm? Jó ez neki?

Figyelt kérdés

Mindig mondja hogy találkozzunk már. Leegyeztetünk egy időpontot, erre vagy átrakatja vagy el se jön. És ha áttesszük akkor se jön össze. Már teljesen úgy állok hozzá, hogy ha szervezünk valamit akkor úgy se fog összejönni, mert rászervez egy másik programot.

A legutolsó ütötte ki a biztosítékot: épp a kiszemeltemmel próbáltunk egy kis hangulatot csinálni, tök jó volt már minden, amikor felhív, hogy mégpedig találkoznunk kéne két óra múlva, mert neki utána programja van. Megmondtam neki udvariasan hogy most nem érek rá, mert el vagyok foglalva, azt mondta hogy jó, majd beszélünk. De nem áll velem azóta szóba.

Most mit csináljak? Nem dobhatok mindent félre, mert neki rájön a találkozhatnék.

2012. márc. 8. 07:18
 1/3 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg hogy miért mondta állandóan le a programokat. És ha találkozni akar akkor ne 2 órával előtte szóljon, hanem 1 nappal előtte.

Ha ezt nem bírja felfogni akkor nem hinném, hogy tényleg találkozni akard veled

2012. márc. 8. 07:31
 2/3 anonim ***** válasza:
hát ha ilyen ,hogy ő b4szik ki veled aztán egyszer nem érsz rá és utána nem is köszön akkor sztem hagyd a pics4ba ilyen baratokra senkinek sincs szüksége ez nem barat
2012. márc. 8. 08:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt hiszi korulotte forog a fold.. mutasd csak meg neki, hogy nem igy van!
2012. jún. 25. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!