Mi a véleményed a 90-es évekről?
Imádtam!!
A zenéket, az akkori életet, a Balatoni nyaralásokat, mindent.
Nem érdekelne hogy nincs facebook, nincs mobiltelefon, se laptop.
Visszamennék az időben.
Én is imádtam! Főleg a 96-99-ig tartó időszakra gondolok jóleső nosztalgiával. Igaz még "csak" 31 éves vagyok:)Állítólag az én korosztályom a "love generation". Hát szerintem van benne valami, főleg az azóta jött generációkat elnézve. Most tudnák ömlengeni a mostani fiatalokról is, de gondolom Ti is látjátok a helyzetet. A 2000-es évek elején is picit tartotta még magát az az érzés, de mostanra eltünt. Akkoriban valahogy még a nap is másként sütött, és azok a nyarak hmm...meg zenék, filmek. És igen, akkor minden valahogy kézzel foghatóbb volt, értékkel bírt. Ez a mai digitális ömlesztett sz*r jó meg minden, de valami nagyon hiányzik:)
Ja és kort, nemet írjatok!
narancs, citromsárga cuccok
kukásmellény
szőrös kabát, táska
hawks kabát az óriás zsebekkel
holdjáró cipő
oldalra szárított frufru
kockás ing
Impulse dezodorok, fiúknak Malizia
Én még elég kicsi voltam, de imádom! Lehet hülyén hangzik, de akkorban mindennek sokkal több leleke volt, a filmeknek, a sorozatoknak, a zenéknek. Nem azt érezted, hogy mind csak jön a futószalagról és egymást másolják vagy remakelik orrba-szájba.
A divat tényleg elég nevetséges volt mai szemmel, mondjuk mivel kicsi votlam nem sok maradt meg nekem. Csak az a gumis nyaklánc, a kertész nadrág meg a színes cumik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!