Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a 90-es évekről?

Mi a véleményed a 90-es évekről?

Figyelt kérdés
Ami biztos, hogy 15 évvel ezelőtt furcsáltam sokak 80-as évek utáni sóvárgását, hát mostmár tudom mit éreztek:)
2012. márc. 8. 01:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Imádtam!!

A zenéket, az akkori életet, a Balatoni nyaralásokat, mindent.

Nem érdekelne hogy nincs facebook, nincs mobiltelefon, se laptop.

Visszamennék az időben.

2012. márc. 8. 01:31
 2/12 A kérdező kommentje:

Én is imádtam! Főleg a 96-99-ig tartó időszakra gondolok jóleső nosztalgiával. Igaz még "csak" 31 éves vagyok:)Állítólag az én korosztályom a "love generation". Hát szerintem van benne valami, főleg az azóta jött generációkat elnézve. Most tudnák ömlengeni a mostani fiatalokról is, de gondolom Ti is látjátok a helyzetet. A 2000-es évek elején is picit tartotta még magát az az érzés, de mostanra eltünt. Akkoriban valahogy még a nap is másként sütött, és azok a nyarak hmm...meg zenék, filmek. És igen, akkor minden valahogy kézzel foghatóbb volt, értékkel bírt. Ez a mai digitális ömlesztett sz*r jó meg minden, de valami nagyon hiányzik:)

Ja és kort, nemet írjatok!

2012. márc. 8. 02:08
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nosztalgia és ne feledd 20-21 éves voltál , mer az idő mindent megszépít !
2012. márc. 8. 06:45
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindenki nosztalgiával gondol vissza a 16-26 év közötti időszakára.Hiszen akkor voltak a nagy szerelmek,nagy bulizások
2012. márc. 8. 07:07
 5/12 ava87 ***** válasza:
Én még gyerek voltam a '90-es években. Szeretek rá visszagondolni, szeretem meghallgatni az akkor imádott fiú- és lánycsapatokat, felidézni, hogy akkor mi volt a divat, stb., de azért nekem az a véleményem, hogy a korszak divatirányzatai (akár zene, akár öltözködés) erősen feszegették a jóízlés határait :)
2012. márc. 8. 09:00
 6/12 anonim ***** válasza:
ava87 sorolj fel egy pár dolgot belőle ? Pl a mai trogyi getya, köldök nadrág szoknya, amibe széltébe hosszába egy forma a csipő, az ételmaradékos száj, fog, ajak stb pirszingek, büdös tornacipő, agyonzselézett ,büdös haj és soroljam még ?
2012. márc. 8. 12:52
 7/12 anonim ***** válasza:

narancs, citromsárga cuccok

kukásmellény

szőrös kabát, táska

hawks kabát az óriás zsebekkel

holdjáró cipő

oldalra szárított frufru

kockás ing

Impulse dezodorok, fiúknak Malizia

2012. márc. 8. 19:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Na a kockás ing az megvolt. Akkor volt menő, ha jó bő volt, meg úgy általában a laza cuccok voltak emlékeim szerint. Amúgy meg visszanézve minden évtized öltözködése utólag cikinek tűnik, gondolom a mostani is az lesz.
2012. márc. 8. 23:55
 9/12 anonim ***** válasza:
Persze az akkori mai szemmel muris . De nekem is mikor meglátom a felnőtt embereket magukra huzva az elsőáldozásos ruháikat, amik hónaljban szükek és ezáltal látni az izzadságot mind a kabáton, pulóveren és főleg ingen. A haj pedig olyan, mikor valakit jó tarkón vágnak és attól hirtelen kakastaréjos lesz és előre áll vagy oldalra mint mikor kihajolsz a vonat ablakon és a szél fujja. Tehát ez már nekem nem jön be.
2012. márc. 9. 08:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Én még elég kicsi voltam, de imádom! Lehet hülyén hangzik, de akkorban mindennek sokkal több leleke volt, a filmeknek, a sorozatoknak, a zenéknek. Nem azt érezted, hogy mind csak jön a futószalagról és egymást másolják vagy remakelik orrba-szájba.

A divat tényleg elég nevetséges volt mai szemmel, mondjuk mivel kicsi votlam nem sok maradt meg nekem. Csak az a gumis nyaklánc, a kertész nadrág meg a színes cumik:D

2012. márc. 12. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!