Iwiw, vagy Facebook? Miért?
Leginkább egyik sem, szenny oldal mindkettő.
De ha már mindenképp választani kell, akkor Facebook, mert az IWIW-en már senki nincs fent
Inkább Facebook. Különösebben azért sem vagyok oda, hetente egyszer felnézek, régebben aktívabb felhasználó voltam, de szerintem ezeket kinövi az ember.
Az iwiw viszont sosem volt különösebben jó, most pedig már senki sincs fenn rajta.
Nem vagyok egy facebook mániás, de a kocsmázás mióta igazi jó barátság, minőségi emberi kapcsolat? :)
Amúgy inkább facebook, mert a külföldi barátaimat is megtalálom rajta. Másrészt igazából azért regisztráltam, mert így a legegyszerűbb iskolai ügyeket megtárgyalni a csoporttársakkal, akikkel annyira nem vagyok jóban, hogy pl. telefonon beszélgessünk.
Inkább Facebook - könnyebben megtaláltam rajta a külföldön élő ismerősöket.
A közösségi oldalak használatának kulcsa az ÉSSZERŰSÉG. Nem posztolsz ki kínos fotókat, feliratokat, cikkeket, nem igazolsz vissza ismeretlen embereknek, és élőben is tartod a kapcsolatot a barátaiddal.
16 éves kor alatt nem is engedném, hogy használják az emberek a közösségi oldalakat. Sok kis 11 éves kölyök is fent van, de tök feleslegesen. Rá kéne nézni a szülőknek a gyerekekre!
Utolsó: az egésznek annyi a kulcsa, hogy nem írsz ki olyasmit, amit nem szeretnél megosztani. Lehet mondani, hogy az FBI meg a reptoidok gyűjtenek adatot rólad, meg a szomszéd Marika sasolja a fotóidat, de szerintem azzal nem mennek sokra, hogy megtudják, hogy barátnőm kölcsönkér egy könyvet, meg hogy szeretem a Gyilkos Elméket. Ha nem írsz ki semmi olyat, amit felhasználhatnak ellened.
Sokan azt hiszik, hogy csak két féle ember létezik: aki a facebook említésétől is elzárkózik és úgy csinál, mintha a sátán műve lenne, meg az, aki még a köldökszöszét is lefotózza és felrakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!