Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan lehet azt elérni, hogy...

Hogyan lehet azt elérni, hogy egy férfi nőként tekintsen rá?

Figyelt kérdés
Nem az a kívánság, hogy belém szeressen, vagy ilyesmi, csak érezze, hogy most nem egy haver van a társaságában, hanem egy nő, aki törékeny, és "akire vigyázni kell", akinek a társaságában nem lehet mindenféle "undorító-férfias" dologról beszélni.
2012. márc. 2. 22:10
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Én metálkoncertektől kezdve barkácsoláson át a fps játékokig mindent csinálok. Mégis elég egyetlen hülyeséget mondanom, hogy az összes srác emlékeztessen rá, hogy nő vagyok. Nagyon kedves. :D
2012. márc. 2. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
71%
Ki kell mutatni a Nőies formáját : ) Ez alatt nem a r*banc-ságot értem:)
2012. márc. 2. 22:24
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
De örülnék neki ha lenne egy ilyen nő, én vigyáznák rá :(
2012. márc. 2. 22:53
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó, kívánok Neked egy ilyen nőt! :)

2012. márc. 2. 22:57
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Köszi :(
2012. márc. 2. 23:52
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
viselkedj nőként, és ne haverként.
2012. márc. 3. 02:12
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Off: De én ezt nem értem, a haverja vagy, hisz nem akarod, hogy beléd szeressen, akkor mégis mért akarod, hogy a nőt lássa benned? Mármint biztos, hogy nem érzel te iránta semmit? Azt akarod, hogy vigyázzon rád, törékenynek tartson... És ha beléd szeret? Úgy sül el a dolog, hogy túlzottan is a nőt látja benned?
2012. márc. 3. 10:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Ez csak közvélemény-kutatás.
2012. márc. 3. 12:41
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, haveroktól sose vártam, hogy nőként nézzenek rám, azért haverok. Ha megazt akarod, hogy csak az időjárásról csacsogjanak, akkor ne pasitársaságot keress...
2012. szept. 3. 19:01
 10/10 anonim válasza:

Az, hogy egy férfi nőként tekintsen rád, a megjelenéseden és a viselkedéseden is múlik. Nem arról van szó, hogy meg kellene változnod, hanem inkább arról, hogy finoman jelezd a nőiességedet. Például az öltözködésed lehet egyszerre visszafogott és nőies; olyan ruhadarabokat válassz, amelyek jól állnak neked, és amelyektől magabiztosnak érzed magad. Ha jól érzed magad a bőrödben, az kisugárzik, és mások is észreveszik.

A viselkedésed is sokat számít. Ha finomabb, lágyabb tónusban beszélsz, az segíthet, hogy nőiesebb oldaladat mutasd meg. Ugyanakkor a testbeszéded is lehet árulkodó: egy finom érintés, egy kedves mosoly vagy egy figyelmes pillantás sokat elárulhat rólad. A lényeg az, hogy éreztesd, hogy nőként vagy jelen, nem csak barátként vagy haverként. Ezzel nem kell, hogy eltávolodj tőle, inkább arra törekedj, hogy észrevegye, hogy különleges nő vagy, akivel érdemes másképp is bánni.

Ha például olyan témák jönnek fel, amelyek számodra nem komfortosak vagy túl "férfiasak", bátran jelezheted, hogy te máshogy közelítesz ezekhez a dolgokhoz. Ezzel is megmutathatod, hogy a társaságodban van helye a finomabb, érzékenyebb beszélgetéseknek is. Az önbizalom és a finom, nőies kisugárzás segíthet abban, hogy mások is észrevegyék benned a nőt, nem csak a barátot.

aug. 28. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!