Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit jelent pontosan a skinhead?

Mit jelent pontosan a skinhead?

Figyelt kérdés
ŐK azok akik bandában járnak és nagydarab kigyoúrt állatok?akik lekéselik azt aki nem tetszik nekik?
2012. febr. 29. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Koncentrációs vagy gulág táborba küldeném őket a C kategóriájú polgárokkal!

Megoldódna a probléma: mindkét fajta kipusztulna.

2012. febr. 29. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
skinhead=bőrfej. Szóval akinek nincs haja az mind az
2012. febr. 29. 21:06
 13/18 A kérdező kommentje:
6. De halottam egyik haveromtól hogy az ő hverja kint élt külföldön és ilyen 6 tagú skinhead banda melett sétált el,közben telefonált és megtudták hogy magyar ezért megtámadták a skinheadek és épphogy elfutott
2012. febr. 29. 21:08
 14/18 A kérdező kommentje:
Szóval a leborotválfejű vagy a 0-lásra vágott ?
2012. febr. 29. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen minden országban a skinhead-ek utálják a külföldieket, mondjuk nem mind, mert nekem vannak skinhead ismerőseim és teljesen normálisak még a cigányokkal sincs bajuk, de ha beléjük kötnének akkor oda mentőt kéne hívni.
2012. febr. 29. 21:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Bakancsos, bőrfejű, dzsekis, kockásinges, nadrágtartós, anyátlan, apátlan, senkiházi, köcsög, nagyképű, kulturálatlan analfabéta parasztok, akiknek mások megfélemlítése, másokon való uralkodása okoz örömöt. Beteg emberek.Genetikai hulladékok.
2012. febr. 29. 21:16
 17/18 anonim ***** válasza:

Én skinhead vagyok.

Hogy mit jelent?

"ŐK azok akik bandában járnak és nagydarab kigyoúrt állatok?akik lekéselik azt aki nem tetszik nekik?"

Nem. Azok a cigányok. Mi nem késelünk, mi szétverünk, nem vagyunk annyira primitívek, hogy kést használjunk... Ha eszköz, akkor az acélboxer, vagy edzett acél vipera! Ezek tuti bejönnek általában!

Én általában bakancsban, piros nadrágtartóban és kopasz fejjel járok. Nem mindenki nagydarab állat, nem tudom ezt honnan veszed.

A skinhead ideológiája az a rasszizmusra, fajgyűlöletre épül, de a náci eszmék is nagyon jelentős szerepet töltenek be (itt tessék gondolni a faji elméletre(14szó/88törv.))

Magyarországon leginkább a cigányokkal "harcolunk", de vertem én már ázsiait, négert is.

Bandában bandában járunk, de ezt úgy kell érteni, hogyha valakit csoportosan megtámad mondjuk egy cigány banda (na ők azok akik csak bandában járnak), akkor a segítségére sietünk.

2012. ápr. 1. 14:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Cigánygyilkosság: (csak hogy fojtassam), ez olyan esetben történik meg, hála az új alkotmánynak, hogyha betör egy cigány a telkemre, vagy bármely más barátom telkére, azt egy az egyben lelőhetjük.

Nem gyilkolunk, legalábbis az én bandám nem. Inkább verekedünk, azért nem jár börtön, meg általában nem mi kezdjük :)

2012. ápr. 1. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!